Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acces Direct. O mamă vrea să afle de ce a fost luat fiul ei de Protecția Copilului.. Ce a aflat Nela despre fiul ei: „Nu vor să spună...” / VIDEO

Publicat:

O mama vrea sa afle de ce a fost luat fiul ei de Protecția Copilului. Ce a aflat Nela baiatul ei. De unde ar fi fost luat de stat, de fapt. Ce a marturisit, in exclusivitate pentru .

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Ce spune fiica Doinei, victima lui Zoro. Ramona, noi detalii despre crima infioratoare

19:20, 19.07.2024 - Cazul din Vaslui se complica și mai mult! Dupa ce a fost gasit trupul unui barbat intr-un geamantan, autoritațile au descoperit și alte doua victime care ar fi fost ucise tot de Zoro. Fiica Doinei, femeia disparuta de un an face noi dezvaluiri cu privire la cele intamplate.

Acces Direct. Nepoata fostei invațatoare disparuta in urma cu opt zile, apel disperat. Cand a vorbit ultima data cu Popescu Aurica

18:45, 05.07.2024 - Popescu Aurica a disparut in urma cu opt zile, iar familia ei este disperata. Nepoata nu a mai reușit sa dea de ea din ziua dispariției, iar telefonul este inchis. Ar fi mers 10-12 kilometri pe jos de la locuința ei.

Acces Direct. Durere fara margini intr-o familie din Prahova. Fiul lor, Ștefan, a murit inecat intr-o groapa: „Putea fi salvat și nu s-a facut nimic”

18:51, 19.06.2024 - Ștefan avea 16 ani și in urma cu doua saptamani a sfarșit tragic, dupa ce a mers la scaldat. Doar ca nu s-a indreptat, ca de fiecare data, la garla de care familia știa, ci a mers impreuna cu cațiva prieteni la o groapa adanca nesemnalizata.

Documentul EXCLUSIV care detoneaza alegerile. Dorin Iacob arunca bomba: Nicușor Dan, ȘANTAJAT. Și-a turnat la Securitate colegi și un profesor: "Manifesta o URA fața de contracandidatul sau"

18:10, 03.06.2024 - Consultantul politic Dorin Iacob, candidat la Primaria Capitalei din partea Alternativa Dreapta, susține ca reacția edilului Nicușor Dan dupa ce in spațiul public a aparut un document care sugereaza ca a colaborat cu Securitatea "este practic o asumare, o recunoaștere publica" a acestui fapt. "Este…

Acces Direct. O localnica din satul in care au facut popasul Carolin și iubita lui, detalii despre vecinul care l-ar fi lovit pe tanar cu lopata. De ce il banuiește pe barbatul respectiv

20:20, 31.05.2024 - A trecut aproape o luna de cand un antrenor de fitness a murit, asta dupa ce s-a comportat ciudat in ultimele ore de viața. Moartea lui Carolin a lasat in urma o mulțime de intrebari. Tanarul ar fi fost batut chiar de cațiva oameni din satul in care ar fi oprit.

Acces Direct. Ionela se afla intr-o situație disperata! Cumnatul i-ar fi luat copiii și casa: „Am stat 3 luni in Germania și...” / VIDEO

17:20, 30.05.2024 - Ionela se afla intr-o situație disperata! Cumnatul i-ar fi luat copiii și casa. Femeia in varsta de 39 de ani a solicitat ajutorul Direcției Generale de Asistența Sociala și Protecția Copilului, dar nu a primit sprijin. Iata ce marturisiri a facut aceasta!

Acces Direct. Crima la poarta casei! Cosmin, fiul barbatului decedat, arata dovezile. Cum s-a intamplat totul: „Era 31 decembrie...” / VIDEO

19:06, 21.05.2024 - Crima la poarta casei! Cosmin, fiul barbatului decedat, și Georgeta, vaduva acestuia, arata dovezile. Cei doi au povestit cum a murit barbatul. Iata cum s-a intamplat totul, dar și ceacuzații grave au facut ei!

Acces Direct. I-au luat copilul și i-au dat bebelușul altuia? Mariana are o poveste de viața cutremuratoare: „” / VIDEO

17:10, 09.05.2024 - I-au luat copilul și i-au dat bebelușul altuia? Mariana are varsta de 62 de ani, doi copii și locuiește in Vaslui. Femeia are o poveste de viața cutremuratoare. Iata ce a pațit aceasta, dar și ce a pațit la Acces Direct!


Ce parere ai despre aceasta stire?