Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rugăciunea care elimină tot răul din viața ta. Se rostește în fiecare seară

Publicat:

Pentru a avea o relație cu Divinitatea, putem rosti rugaciuni zilnic. Pentru a scaoa de raul din viața ta, se pot spune cuvintele de mai jos și vei avea parte de o viața liniștita și plina de bucurie.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Lidia Buble, despre legatura pe care o are cu divinitatea. Cum și-a ghidat artista viața dupa credința: "Il simt pe Dumnezeu..." / VIDEO

11:20, 26.04.2024 - Intr-un interviu pe care l-a acordat pentru Antena Stars, Lidia Bubble a spus cum iși ghideaza viața dupa credința. Artista a marturisit ca le este recunoscatoare parinților sai pentru lecțiile pe care le-a primit acasa.

Rugaciune puternica catre Sfantul Gheorghe. Rostește-o pentru indeplinirea tuturor dorințelor

11:35, 23.04.2024 - In fiecare an, pe data de 23 aprilie, creștinii il praznuiesc pe Sfantul Mare Mucenic Gheorghe, cunoscut drept și Purtatorul de biruinta. In aceasta zi de mare sarbatoare, ortodocșii obișnuiesc sa rosteasca o rugaciune puternica catre Sfantul Gheorghe. Ce se intampla daca o spun intr-o zi cu cruce roșie?…

Calendar Ortodox 11 aprilie 2024 - Sfantul Calinic de la Cernica. Rugaciunea care se rostește pentru cei bolnavi

00:10, 11.04.2024 - Sfantul Calinic de la Cernica este praznuit de catre Biserica Ortodoxa Romana in ziua de 11 aprilie, in fiecare an. Episcopul a trait in secolul XVIII și este o figuta importanta pentru romani.

Rugaciunea catre Sfanta Marta ce iți indeplinește orice dorința. Se rostește doar marțea, timp de noua saptamani

20:45, 25.03.2024 - Rugaciunea de indeplinire a dorințelor se rostește timp de noua saptamani. Este nevoie de un ritual care te va ajuta sa primești lucrul cel mai important pentru tine și vei obține claritate. Iata ce trebuie sa faci!

Ce este dieta flexitariana

14:40, 17.03.2024 - Dieta flexitariana este una dintre acele diete care nu sunt stricte și in care nu se pune nicidecum accentul pe numaratul de calorii, ci pe echilibru și un stil de viața sanatos. Afla mai multe despre dieta flexitariana și ce implica ea.Ce este dieta flexitarianaDieta flexitariana a fost creata de dieteticianul…

Rugaciunea catre Sfantul Valentin care te ajuta sa atragi iubire in viața ta. Cat de des trebuie sa o rostești pentru a scapa de problemele in dragoste

10:25, 14.02.2024 - Rugaciunea catre Sfantul Valentin care ți-ar putea fi de mare ajutor daca iți dorești sa atragi iubire in viața ta. Iata cat de des trebuie sa o rostești pentru a scapa de problemele in dragoste.

Rugaciunea facatoare de minuni catre Maica Domnului. Se rostește la miezul nopții

11:35, 05.02.2024 - Rugaciunea are un rol important in viața fiecarui creștin și poate aduce multa implinire. Cuvintele dedicate Fecioarei Maria se rostesc la miezul nopții, avand inima deschisa, dupa ce se aprinde o lumanare.

Rugaciunea catre Sfanta Maria care dezleaga blestemele. Ii ajuta pe credincioși in toate momentele grele din viața lor

13:50, 02.02.2024 - Credința este cea care ii ajuta pe oameni cand vine vorba despre momentele dificile din viața lor, mai ales atunci cand se gandesc ca cineva le-ar fi pus gand rau. O rugaciune catre Sfanta Maria le vine in ajutor. Se spune ca dezleaga blesteme și ii scapa pe oameni de necazuri.


Ce parere ai despre aceasta stire?