Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Micro-verdeţurile, soluția pentru masa și sănătatea dumneavoastră. Care sunt avantajele

Publicat:

Micro-verdeturile sunt legume tinere care nu au depasit varsta de 2 saptamani. Acestea, potrivit oamenilor de stiinta, au un potential nutritional exceptional. Trebuie sa stim ca micro-verdeturile nu germeni care sunt seminte germinate in apa timp de 48 de ore. Micro-verdeturile sunt recoltate in perioada 7-14 zile de la aparitie si au dimensiuni mai mici de 8 cm.   In ziua de azi, micro-variantele culturilor de fasole, busuioc, coriandru, ridiche, morcovi, varza rosie, spanac sunt folosite intens in restaurantele lumii pentru a decora sau a crea tot feluri de mancaruri sofisticate. Dar, se pare,…

Citeste articolul mai departe pe 7est.ro…  

Sursa articol: 7est.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vitamina care ar putea incetini procesul de imbatranire: joaca un rol esențial in menținerea sanatații mușchilor și oaselor

04:05, 21.04.2024 - Oamenii de știința preocupați de incercarea de a incetini procesul de imbatranire și chiar de a inversa ceasul biologic al organismului. Printre soluțiile populare se numara și consumul de suplimente de vitamina D, care joaca un rol esențial in menținerea sanatații mușchilor și oaselor, de obicei afectate…

Substanța care ar putea explica explozia de cancere și tumori la tineri: Se gasește din plin in carnea roșie și zahar

22:40, 19.04.2024 - Oamenii de știința cred ca au descoperit o veriga lipsa intre modul in care consumul de junk food crește riscul de cancer. Un studiu recent  a descoperit ca substanțele chimice produse atunci cand se consuma junk food cresc riscul de cancer. Alimentele nesanatoase, precum carnea roșie și zaharul, ar…

Filmul tragediei din Baltimore. Nava care a intrat in pod a transmis un SOS. Oamenii cazuți in apa erau muncitori care reparau podul

17:06, 26.03.2024 - Podul Francis Scott Key din Baltimore, cu o lungime de 2,57 km, s-a prabusit, marti, dupa ce un cargobot s-a izbit violent de acesta. Potrivit oficialilor din statul Maryland, nava a apucat sa transmita un semnal SOS inainte de impact, iar autoritațile au reușit sa incetineasca fluxul de trafic, impiedicand…

Vitamina pe care doar 1 din 100 de oameni o are in cantitate suficienta. Medic: 'Este cel mai puternic antioxidant!'

20:45, 21.03.2024 - Cu toții ne dorim o sanatate de fier. Cu toate acestea, puțini dintre noi ne bucuram de ea. Unul dintre motive ar fi lipsa unor vitamine care duc la scaderea puternica a imunitații și la apariția unor boli grave. Invitat in emisiunea iThink cu Iusti Fudulu de la Antena 3 CNN, onco-nutriționistul Marius…

Bateriile cu apa ar putea rezolva problema globala a energiei

19:40, 11.03.2024 - Bateriile cu apa, mai ieftine și reciclabile, ar putea rezolva problema energiei Oamenii de știința au dezvoltat o „baterie cu apa”, propunand o alternativa mai sigura și ecologica. Aceasta este realizata prin inlocuirea electroliților chimici periculoși utilizați in bateriile comerciale cu apa, scrie…

Un studiu amplu a analizat desenele facute de copii și adulți atunci cand rezolva probleme matematice simple, iar rezultatele sunt uimitoare

04:30, 11.03.2024 - O echipa de la Universitatea din Geneva (UNIGE), in colaborare cu Universitatea CY Cergy Paris (CYU) și Universitatea din Burgundia (uB), a analizat desenele facute de copii și adulți atunci cand rezolva probleme simple. Oamenii de știința au constatat ca, indiferent de varsta participanților, cele…

Roșiile stresate devin zgomotoase

23:06, 05.03.2024 - Plantele nu sunt atat de liniștite pe cat ar putea crede mulți: daca nu au suficienta apa sau se confrunta cu alt stres, emit diferite zgomote, potrivit unui studiu. Oamenii nu le aud, dar insectele le percep. Potrivit unui studiu, plantele stresate pot face mult zgomot – dar oamenii nu il pot auzi.…

Descoperire fascinanta despre virusurile ne-au modelat creierul

10:55, 17.02.2024 - Virusuri stravechi, care au infectat vertebratele cu sute de milioane de ani in urma, au jucat un rol crucial in evolutia creierelor noastre avansate si a dimensiunilor corpurilor pe are le avem in prezent, sugereaza constatarile unui studiu recent. Aceasta cercetare, publicata joi in revista Cell,…


Ce parere ai despre aceasta stire?