Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Există viață după moarte? Un student a pus în practică tainele matematicii și a găsit răspunsul!

Publicat:

 Exista viața dupa moarte? Ce se întâmpla de îndata ce sufletul parasește trupul? Exista o ecuație care ne pune pe gânduri!


Un raspuns cert la aceasta întrebare nu exista, deși toata lumea și-l dorește. Credința ne da speranța ca viața spirituala va continua dupa ce vom parasi lumea materiala.

Un student rus, dornic sa afle esența vieții, a descoperit o ecuație care a fost publicata în cele mai populare reviste de știința din lume.

, student la Urali a pus în practica tainele matematicii! Rezultatul?

Tot…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lumea marinarilor: Din nou spre America. Mircea, SUA, Canada

13:25, 19.04.2024 - In urma cu exact 20 de ani, nava scoala ldquo;Mircea" parasea portul Constanta, pentru a efectua cea de a doua traversada a Oceanului Atlantic. Dupa recordurile stabilite in primul voiaj transatlantic, desfasurat in perioada 4 martie 30 august 1976, cand "Mircea" a reprezentat Romania la parada navala…

Banc: "Tu crezi ca exista alta viața, dupa moarte?" Raspunsul te va amuza teribil

20:25, 16.04.2024 - Daca vrei sa iți termini ziua cu zambetul pe buze, noi iți propunem sa citești bancurile din randurile de mai jos. Dupa o zi grea la serviciu te vor ajuta, cu siguranța, sa ai o stare de spirit mai buna. Afla raspunsul la intrebarea: "Tu crezi ca exista alta viața, dupa moarte?"

De ce au crescut prețurile la cacao

11:35, 01.04.2024 - O creștere constanta a prețului boabelor de cacao pe parcursul a doi ani a explodat in luna martie, contractele futures fiind mai mult decat duble in trei luni, ajungand la un nivel de doua ori mai mare decat recordul anterior. Este o progresie care iși are radacinile in micile ferme din Africa de Vest,…

Cum ne afecteaza stresul sanatatea cardiovasculara

16:06, 28.03.2024 - Stresul este nelipsit din viața noastra și, din pacate, iși lasa adesea amprenta pe sanatatea noastra, afectand inclusiv sanatatea cardiovasculara. Nivelul crescut de cortizol, hormonul secretat de organismul nostru drept raspuns la stres, poate crește semnificativ riscul de apariție a bolilor cardiovasculare.…

De la fotbal la contul pentru adulți: povestea nebuna a lui Miguel Guerrero!

12:45, 18.03.2024 - In lumea sportului, uneori drumurile pe care le urmam ne pot conduce pe cai neașteptate. Miguel Guerrero, un fost fotbalist spaniol, a trait aceasta experiența intr-un mod unic și inedit. De la zilele petrecute pe terenul de fotbal la o cariera pe o platforma online pentru adulți, viața lui Guerrero…

Banc: "Costele, tu crezi ca exista viata dupa moarte?" Raspunsul te va face sa razi in hohote

11:35, 12.02.2024 - Este luni, așa ca noi iți propunem sa iți incepi saptamana citind cateva bancuri care, cu siguranța iți vor pune zambetul pe buze. Daca vrei sa-ți iei doza de energie inca din prima parte a zilei, iți prezentam o serie de glume care te vor binedispune.

„O chestiune de viata sau de moarte". Taylor Swift, infuriata de un student care i-a urmarit avionul privat

08:50, 07.02.2024 - Un student care urmareste avioanele private ale celebritatilor spune ca avocatii lui Taylor Swift au amenintat ca il vor da in judecata pentru ca a impartasit online informatiile despre zborul ei, transmite BBC.

Taylor Swift ameninta ca da in judecata un student care i-a urmarit avionul privat și spune ca e "o chestiune de viata și de moarte"

07:45, 07.02.2024 - Un student care urmareste avioanele private ale celebritatilor spune ca avocatii lui Taylor Swift au amenintat ca il vor da in judecata pentru ca a facut publice online informatii despre zborul ei, transmite BBC.


Ce parere ai despre aceasta stire?