Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Taylor Swift ameninţă că dă în judecată un student care i-a urmărit avionul privat și spune că e "o chestiune de viaţă și de moarte"

Publicat:
Taylor Swift ameninţă că dă în judecată un student care i-a urmărit avionul privat și spune că e

Un student care urmareste avioanele private ale celebritatilor spune ca avocatii lui au amenintat ca il vor da in judecata pentru ca a facut publice online informatii despre zborul ei, transmite BBC.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum vede Vladimir Putin situatia de pe front: „Ucraina este o chestiune de viata si de moarte pentru Rusia”

03:05, 19.02.2024 - Razboi in Ucraina. Presedintele rus Vladimir Putin a declarat, intr-un interviu acordat jurnalistului Pavel Zarubin, ca este „o chestiune de viata si de moarte” pentru Rusia „ceea ce se intampla” in Ucraina, in timp ce Occidentul nu urmareste decat „sa-si imbunatateasca (pozitia) tactica”, relateaza…

Putin a numit ceea ce se intimpla in jurul Ucrainei o chestiune de viața și de moarte pentru Rusia

16:30, 18.02.2024 - Pentru Occident, situația din Ucraina este doar o chestiune de poziție tactica, dar pentru Rusia este o chestiune de viața și de moarte. Președintele rus Vladimir Putin a declarat acest lucru intr-un interviu acordat lui Pavel Zarubin. Așa a raspuns șeful statului rus la o intrebare despre partea istorica…

Putin: Pentru noi, tot ce se intampla pe frontul din Ucraina este o chestiune de viața și de moarte

14:46, 18.02.2024 - Evenimentele de pe campul de lupta din Ucraina sunt o chestiune de „viața și de moarte” pentru Rusia, care i-ar putea determina soarta, a declarat Vladimir Putin intr-un interviu televizat duminica, transmite The Moscow Times, care citeaza AFP.

Taylor Swift ajunge in Los Angeles dupa concertul din Tokyo și ar putea fi prezenta la Super Bowl in Las Vegas

14:31, 11.02.2024 - Avionul artistei Taylor Swift a aterizat, sambata la Los Angeles, dupa ce megastarul pop si-a incheiat spectacolul din Tokyo, astfel ca ar putea fi prezenta la Super Bowl, duminica, la Las Vegas, anunta presa americana, citata de Reuters.Se asteapta ca ea sa fie prezenta pentru a-l incuraja pe iubitul…

Taylor Swift amenința ca va da in judecata un student care i-a urmarit avionul privat

17:40, 07.02.2024 - Un student care urmarește avioanele private ale celebritaților spune ca avocații lui Taylor Swift au amenințat ca il vor da in judecata pentru ca a impartașit online informațiile despre zborurile ei.

Taylor Swift ar fi harțuita de un fan! Celebra cantareața vrea sa il dea in judecata pe tanar: ”E o chestiune de viata sau de moarte”

11:50, 07.02.2024 - Probleme grave pentru Taylor Swift! Celebra cantareața ar fi harțuita de un fan, iar acest lucru i-ar aduce o mulțime de probleme. Artista este speriata și vrea sa ia masuri impotriva lui. Iata ce s-a intamplat și cat de mare este pericolul in care a ajuns!

„O chestiune de viata sau de moarte". Taylor Swift, infuriata de un student care i-a urmarit avionul privat

08:50, 07.02.2024 - Un student care urmareste avioanele private ale celebritatilor spune ca avocatii lui Taylor Swift au amenintat ca il vor da in judecata pentru ca a impartasit online informatiile despre zborul ei, transmite BBC.

Taylor Swift ameninta un student ca-l da in judecata pentru ca i-a urmarit avionul privat. „E o chestiune de viața și de moarte”

08:36, 07.02.2024 - Un student de 21 de ani care urmareste avioanele private ale celebritatilor spune ca avocatii cantareței Taylor Swift l-au amenintat ca il vor da in judecata pentru ca a publicat online informatiile despre zborul ei, transmite BBC.Studentul, pe nume Jack Sweeney, foloseste date disponibile publicului…


Ce parere ai despre aceasta stire?