Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Criminalul din Buznea, in fata judecatorilor

Publicat:


Daniel Moldovan, tanarul care a ucis un muzicant din localitatea ieseana Buznea, a fost adus in urma cu putin timp in fata judecatorilor de la . Magistratii vor decide astazi daca il aresteaza preventiv sau nu.
Evenimentul s-a petrecut in urma cu doua zile, in jurul orei 18.00, in comuna ieseana , satul Buznea
Citeste si A ucis un muzicant in prima zi din an!

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dan Ilie Morega, arestat la domiciliu

13:15, 23.03.2024 - Dan Ilie Morega a fost arestat la domiciliu. Fostul prefect de Gorj va fi obligat sa poarte o brațara electronica. Decizia a fost luata de Judecatoria Sector 1 și poate fi contestata. „Baronul” de Gorj era sub control judiciar, dupa ce a fost surprins, in urma cu doua saptamani, la volanul bolidului…

(video/update) Adunarea Generala a Judecatorilor. O singura magistrata a candidat in CSM: „Nu mi se pare corect sa renunț, doar pentru ca sunt unica”

16:00, 01.03.2024 - Magistrații din toata țara s-au intrunit astazi, 1 martie, la Adunarea Generala a Judecatorilor. In cadrul ședinței, judecatoarea Aliona Miron a fost aleasa in calitate de membra a Consiliului Superior al Magistraturii din partea Curții Supreme de Justiție pe un mandat de șase ani. De asemenea, Sergiu…

(live/update) Adunarea Generala a Judecatorilor. O singura magistrata a candidat in CSM: „Nu mi se pare corect sa renunț, doar pentru ca sunt unica”

15:10, 01.03.2024 - Magistrații din toata țara s-au intrunit astazi, 1 martie, la Adunarea Generala a Judecatorilor. In cadrul ședinței urmeaza aleși membri in CSM și ai organelor specializate din randul judecatorilor.

(live/update) Adunarea Generala a Judecatorilor. O singura magistrata candideaza in CSM: „Nu mi se pare corect sa renunț la aceasta postura, doar pentru ca sunt unica”

12:31, 01.03.2024 - Magistrații din toata țara s-au intrunit astazi, 1 martie, la Adunarea Generala a Judecatorilor. In cadrul ședinței urmeaza aleși membri in CSM și ai organelor specializate din randul judecatorilor.

(live/update) Adunarea Generala a Judecatorilor. Un singur candidat, inregistrat pentru a fi ales in CSM: „Nu mi se pare corect sa renunț la aceasta postura, doar pentru ca sunt unica”

12:25, 01.03.2024 - Magistrații din toata țara s-au intrunit astazi, 1 martie, la Adunarea Generala a Judecatorilor. In cadrul ședinței urmeaza aleși membri in CSM și ai organelor specializate din randul judecatorilor.

(live/update) Adunarea Generala a Judecatorilor: Un singur candidat, inregistrat pentru a fi ales in CSM

12:16, 01.03.2024 - Magistrații din toata țara s-au intrunit astazi, 1 martie, la Adunarea Generala a Judecatorilor. In cadrul ședinței urmeaza aleși membri in CSM și ai organelor specializate din randul judecatorilor.

Judecatorii, asteptați la Adunarea Generala: Cand va avea loc evenimentul

21:40, 26.02.2024 - Magistrații din toata țara sunt așteptați la Adunarea Generala a Judecatorilor. Evenimentul va avea loc pe 1 martie curent, incepand cu ora 10.00 și se va desfașura in incinta Palatului Republicii, anunța Consiliul Superior al Magistraturii.

(video) Viorica Puica, cu obiectii pe evaluarea judecatorilor: Magistrații sunt sustrasi prea mult de la serviciu, adunand acte

14:35, 20.02.2024 - Președinta interimara a Curții Supreme de Justiție, Viorica Puica, a venit cu mai multe obiecții fața de evaluarea judecatorilor de la instanța suprema. Magistrata afirma ca pe parcursul procesului, „judecatorii sunt suntrași prea mult de la munca lor, fiind nevoiți sa adune acte și sa achite taxe suplimentare,…


Ce parere ai despre aceasta stire?