Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(video) Viorica Puica, cu obiecţii pe evaluarea judecătorilor: Magistrații sunt sustraşi prea mult de la serviciu, adunând acte

Publicat:
(video) Viorica Puica, cu obiecţii pe evaluarea judecătorilor: Magistrații sunt sustraşi prea mult de la serviciu, adunând acte

Președinta interimara a Curții Supreme de Justiție, , a venit cu mai multe obiecții fața de evaluarea judecatorilor de la instanța suprema. Magistrata afirma ca pe parcursul procesului, „judecatorii sunt suntrași prea mult de la munca lor, fiind nevoiți sa adune acte și sa achite taxe suplimentare, chiar daca „Comisia deja are acces la informația ce o solicita”.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Maria Giuliana Civinini și-a dat demisia din funcția de membru al Comisiei de evaluare externa a judecatorilor

17:55, 12.04.2024 - Maria Giuliana Civinini și-a dat demisia din funcția de membru al Comisiei de evaluare externa a integritații etice și financiare a judecatorilor și a candidaților la funcția de judecator al Curții Supreme de Justiție. Un proiect de hotarire care prevede acest lucru a fost votat de 55 de deputați, transmite…

(live) CSM, in ședința: Un candidat la CSJ, care nu a promovat evaluarea, luat la intrebari de Consiliu

10:40, 19.03.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-au intrunit astazi, 19 martie, in ședința. Pe agenda sunt mai multe subiecte, printre care și examinarea rezultatelor evaluarii de catre Comisia de evaluare a candidatului la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție, Ion Buruiana.

(video/update) Adunarea Generala a Judecatorilor. O singura magistrata a candidat in CSM: „Nu mi se pare corect sa renunț, doar pentru ca sunt unica”

16:00, 01.03.2024 - Magistrații din toata țara s-au intrunit astazi, 1 martie, la Adunarea Generala a Judecatorilor. In cadrul ședinței, judecatoarea Aliona Miron a fost aleasa in calitate de membra a Consiliului Superior al Magistraturii din partea Curții Supreme de Justiție pe un mandat de șase ani. De asemenea, Sergiu…

(live/update) Adunarea Generala a Judecatorilor. O singura magistrata a candidat in CSM: „Nu mi se pare corect sa renunț, doar pentru ca sunt unica”

15:10, 01.03.2024 - Magistrații din toata țara s-au intrunit astazi, 1 martie, la Adunarea Generala a Judecatorilor. In cadrul ședinței urmeaza aleși membri in CSM și ai organelor specializate din randul judecatorilor.

(live/update) Adunarea Generala a Judecatorilor. O singura magistrata candideaza in CSM: „Nu mi se pare corect sa renunț la aceasta postura, doar pentru ca sunt unica”

12:31, 01.03.2024 - Magistrații din toata țara s-au intrunit astazi, 1 martie, la Adunarea Generala a Judecatorilor. In cadrul ședinței urmeaza aleși membri in CSM și ai organelor specializate din randul judecatorilor.

(video) CSM, in ședința: Ce subiecte au fost examinate

12:35, 20.02.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-a intrunit astazi, 20 februarie, in ședința. Pe ordinea de zi sunt 7 subiecte, printre care și examinarea rezultatelor evaluarii de catre Comisia de evaluare a candidatului la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție, Viorica Puica.

Inca o judecatoare de la CSJ, cu acte in regula: CSM a acceptat raportul Pre-Vetting pe Viorica Puica

12:31, 20.02.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii a aprobat astazi raportul Comisiei Pre-Vetting pe Viorica Puica, președinta interimara a Curții Supreme de Justiție, care ocupa și fotoliul de magistrata la Curtea Constituționala. Astfel, aceasta este a doua judecatoare in funcție al Curții Supreme de Justiție care…

(live) CSM, in ședința: Raportul Pre-Vetting pe Viorica Puica, pe agenda

09:55, 20.02.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-a intrunit astazi, 20 februarie, in ședința. Pe ordinea de zi sunt 7 subiecte, printre care și examinarea rezultatelor evaluarii de catre Comisia de evaluare a candidatului la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție, Viorica Puica.


Ce parere ai despre aceasta stire?