Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(video/update) Adunarea Generală a Judecătorilor. O singură magistrată a candidat în CSM: „Nu mi se pare corect să renunț, doar pentru că sunt unica”

Publicat:
(video/update) Adunarea Generală a Judecătorilor. O singură magistrată a candidat în CSM: „Nu mi se pare corect să renunț, doar pentru că sunt unica”

Magistrații din toata țara s-au intrunit astazi, 1 martie, la a Judecatorilor. In cadrul ședinței, judecatoarea a fost aleasa in calitate de membra a al Magistraturii din partea Curții Supreme de Justiție pe un mandat de șase ani. De asemenea, a prezentat raportul de activitate al CSM pentru anul 2023.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

CSM a acceptat Rapoartele Comisiei Vetting in privința a doi judecatori

12:20, 26.03.2024 - La 26 martie curent, membrii Consiliului Superior al Magistraturii au aprobat Raportul Comisiei de evaluare externa a doi judecatori, Diana Stanila și Adrian Cerbu. Diana Stanila este judecator in funcție al Curții Supreme de Justiție, dar Adrian Cerbu este judecator la Judecatoria Criuleni. Aceștia…

(live/update) Adunarea Generala a Judecatorilor. O singura magistrata a candidat in CSM: „Nu mi se pare corect sa renunț, doar pentru ca sunt unica”

15:10, 01.03.2024 - Magistrații din toata țara s-au intrunit astazi, 1 martie, la Adunarea Generala a Judecatorilor. In cadrul ședinței urmeaza aleși membri in CSM și ai organelor specializate din randul judecatorilor.

(live/update) Adunarea Generala a Judecatorilor. O singura magistrata candideaza in CSM: „Nu mi se pare corect sa renunț la aceasta postura, doar pentru ca sunt unica”

12:31, 01.03.2024 - Magistrații din toata țara s-au intrunit astazi, 1 martie, la Adunarea Generala a Judecatorilor. In cadrul ședinței urmeaza aleși membri in CSM și ai organelor specializate din randul judecatorilor.

(live/update) Adunarea Generala a Judecatorilor. Un singur candidat, inregistrat pentru a fi ales in CSM: „Nu mi se pare corect sa renunț la aceasta postura, doar pentru ca sunt unica”

12:25, 01.03.2024 - Magistrații din toata țara s-au intrunit astazi, 1 martie, la Adunarea Generala a Judecatorilor. In cadrul ședinței urmeaza aleși membri in CSM și ai organelor specializate din randul judecatorilor.

(live/update) Adunarea Generala a Judecatorilor: Un singur candidat, inregistrat pentru a fi ales in CSM

12:16, 01.03.2024 - Magistrații din toata țara s-au intrunit astazi, 1 martie, la Adunarea Generala a Judecatorilor. In cadrul ședinței urmeaza aleși membri in CSM și ai organelor specializate din randul judecatorilor.

(live/update) Judecatorii din toata țara, intruniți la Adunarea Generala

10:50, 01.03.2024 - Magistrații din toata țara s-au intrunit astazi, 1 martie, la Adunarea Generala a Judecatorilor. In cadrul ședinței urmeaza aleși membri in CSM și ai organelor specializate din randul judecatorilor.

Cind ar putea fi ales un nou membru al CSM

21:55, 26.02.2024 - Magistrații se vor intruni vineri, 1 martie, la Adunarea Generala a Judecatorilor. Potrivit unui comunicat de presa al CSM, in cadrul ședinței, Consiliul Superior al Magistraturii va prezenta un raport privind organizarea și funcționarea sistemului judecatoresc in anul 2023, noteaza Noi.md cu referire…

(video) Viorica Puica, cu obiectii pe evaluarea judecatorilor: Magistrații sunt sustrasi prea mult de la serviciu, adunand acte

14:35, 20.02.2024 - Președinta interimara a Curții Supreme de Justiție, Viorica Puica, a venit cu mai multe obiecții fața de evaluarea judecatorilor de la instanța suprema. Magistrata afirma ca pe parcursul procesului, „judecatorii sunt suntrași prea mult de la munca lor, fiind nevoiți sa adune acte și sa achite taxe suplimentare,…


Ce parere ai despre aceasta stire?