Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(live/update) Judecătorii din toată țara, întruniți la Adunarea Generală

Publicat:
(live/update) Judecătorii din toată țara, întruniți la Adunarea Generală

Magistrații din toata țara s-au intrunit astazi, 1 martie, la a Judecatorilor. In cadrul ședinței urmeaza aleși membri in CSM și ai organelor specializate din randul judecatorilor.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

(live/update) Adunarea Generala a Judecatorilor. O singura magistrata a candidat in CSM: „Nu mi se pare corect sa renunț, doar pentru ca sunt unica”

15:10, 01.03.2024 - Magistrații din toata țara s-au intrunit astazi, 1 martie, la Adunarea Generala a Judecatorilor. In cadrul ședinței urmeaza aleși membri in CSM și ai organelor specializate din randul judecatorilor.

(live/update) Adunarea Generala a Judecatorilor. O singura magistrata candideaza in CSM: „Nu mi se pare corect sa renunț la aceasta postura, doar pentru ca sunt unica”

12:31, 01.03.2024 - Magistrații din toata țara s-au intrunit astazi, 1 martie, la Adunarea Generala a Judecatorilor. In cadrul ședinței urmeaza aleși membri in CSM și ai organelor specializate din randul judecatorilor.

(live/update) Adunarea Generala a Judecatorilor. Un singur candidat, inregistrat pentru a fi ales in CSM: „Nu mi se pare corect sa renunț la aceasta postura, doar pentru ca sunt unica”

12:25, 01.03.2024 - Magistrații din toata țara s-au intrunit astazi, 1 martie, la Adunarea Generala a Judecatorilor. In cadrul ședinței urmeaza aleși membri in CSM și ai organelor specializate din randul judecatorilor.

Judecatorii țarii, intruniți la Adunarea Generala

12:25, 01.03.2024 - Adunarea Generala a Judecatorilor este deliberativa, iar magistrații moldoveni, intruniți la Palatul Republicii, și-au ales președintele și secretarul ședinței. Alexandru Spoiala, de la Curtea de Apel Chișinau, a fost ales președinte al Adunarii, iar Nelea Budai, de la Curtea de Apel Chișinau, aleasa…

(live/update) Adunarea Generala a Judecatorilor: Un singur candidat, inregistrat pentru a fi ales in CSM

12:16, 01.03.2024 - Magistrații din toata țara s-au intrunit astazi, 1 martie, la Adunarea Generala a Judecatorilor. In cadrul ședinței urmeaza aleși membri in CSM și ai organelor specializate din randul judecatorilor.

(live/update) Adunarea Generala a Judecatorilor: Alexandru Spoiala, desemnat președintele ședinței

11:05, 01.03.2024 - Magistrații din toata țara s-au intrunit astazi, 1 martie, la Adunarea Generala a Judecatorilor. In cadrul ședinței urmeaza aleși membri in CSM și ai organelor specializate din randul judecatorilor.

(live) Judecatorii din toata țara, intruniți la Adunarea Generala

10:10, 01.03.2024 - Magistrații din toata țara s-au intrunit astazi, 1 martie, la Adunarea Generala a Judecatorilor. In cadrul ședinței urmeaza aleși membri in CSM și ai organelor specializate din randul judecatorilor.

Judecatorii, asteptați la Adunarea Generala: Cand va avea loc evenimentul

21:40, 26.02.2024 - Magistrații din toata țara sunt așteptați la Adunarea Generala a Judecatorilor. Evenimentul va avea loc pe 1 martie curent, incepand cu ora 10.00 și se va desfașura in incinta Palatului Republicii, anunța Consiliul Superior al Magistraturii.


Ce parere ai despre aceasta stire?