Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Banc: ”Dragule, ce cadou îmi vei lua de ziua mea de naștere?” Gluma care îți va face ziua mai bună

Publicat:

Este sambata și dispoziția buna este la indemana tuturor. Bancurile reușesc sa ne schimbe starea și ne fac mai fericiți. Ele sunt haioase și ne vor aduce zambetul pe buze, mai ales intr-o zi de weekend.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Cum petrece Antonia de ziua ei de naștere. Ce cadou a primit de la Alex Velea. Declarații exclusive: „Exact pe placul meu”

16:31, 12.04.2024 - Antonia este sarbatorita zilei. Artista a implinit astazi 35 de ani și spune ca și-a dorit ceva diferit pentru ziua de naștere din acest an, asta pentru ca iși dorește sa petreaca mai mult timp alaturi de familie.

Ce cadou a primit Bianca Tilici de ziua ei

19:25, 11.04.2024 - Ziua de naștere este intotdeauna o ocazie speciala, iar pentru Bianca Tilici anul acesta a fost o zi memorabila. Daca anul trecut a ales sa iși serbeze ziua de naștere acasa, la Galați, inconjurata de familie, anul acesta, a sarbatorit alaturi de prieteni. Printre buchete de flori, bijuterii și parfumuri,…

Banc: „Draga, e ziua mea, unde e cadou meu?”. Raspunsul te va face sa razi in hohote

11:55, 10.04.2024 - Nu uita ca rasul este foarte important, așa ca trebuie sa te bucuri zilnic de momente relaxante. Iți prezentam cele mai tari glume din toate timpurile. Bancurile amuzante care te vor face sa razi pe cinste.

Liviu de la Mireasa, sezonul 8, surpriza speciala pentru soția lui, Bogdana, cu ocazia zilei de naștere. Ce cadou i-a facut tanarul partenerei sale: „S-a gandit la toate” / FOTO

20:05, 26.03.2024 - Liviu de la Mireasa, sezonul 8, este un barbat așa cum rar mai exista, așa ca i-a facut o surpriza speciala soției sale, Bogdana, cu ocazia zilei acesteia de naștere. Iata ce cadou i-a facut tanarul partenerei sale!

Banc: ”Diferența intre femei și barbați”. Gluma care iți va aduce zambetul pe buze

09:10, 08.03.2024 - Glumele sunt o modalitate de a trece prin viața mult mai ușor. In orice moment poți sa gasești umor intr-o situație problematica și se va schimba abordarea pe care o ai, in mod radical. Bancurile de mai jos te vor inveseli și iți vor face ziua mai buna.

Banc: ”Un pitic intra intr-o librarie si intreaba”. Gluma care ta va faci sa razi

20:55, 25.02.2024 - Bancurile reprezinta un aspect vital al culturii umane, oferindu-ne nu doar momente de amuzament, ci și o modalitate de a comunica, de a ne conecta și de a ne bucura de simțul nostru al umorului in comunitate. Selecția de mai jos iți va oferi atat ție, cat și celor din jur momente comice.

Banc: ”Nu stiu ce sa ma fac cu sotul meu!”. Gluma care te va face sa razi in hohote

08:30, 16.02.2024 - Bancurile reușesc sa ne binedispuna in fiecare moment. Poate ca avem o zi negetiva, dar acest gand se duce cand ne amintim de venirea weekend-ului. Mai avem doar o zi pana cand vom petrece timp alaturi de cei dragi, iar glumele nu pot sa lipseasca in astfel de momente placute.

Star Matinal. Ce cadou i-a facut Gina Matache fiicei sale, Delia, de ziua ei de naștere. Artista a implinit 42 de ani și și-a dorit o aniversare diferita / VIDEO

14:00, 08.02.2024 - Delia Matache și-a dorit o astfel de aniversare, iar de mai bine de doi ani, obișnuiește sa urce pe scena. La fel s-a intamplat și aseara, asta pentru ca, ieri, pe 7 februarie, a implinit 42 de ani. Prezenta a fost și mama ei, Gina Matache.


Ce parere ai despre aceasta stire?