Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Banc: „Dragă, e ziua mea, unde e cadou meu?”. Răspunsul te va face să râzi în hohote

Publicat:

Nu uita ca rasul este foarte important, așa ca trebuie sa te bucuri zilnic de momente relaxante. Iți prezentam cele mai tari glume din toate timpurile. Bancurile amuzante care te vor face sa razi pe cinste.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Banc: "Iubitule, este adevarat ca asociatul tau a murit?" Raspunsul te va face sa razi in hohote

09:21, 26.04.2024 - Daca pana la aceasta ora nu ți-ai luat doza de buna dispoziție, acum e momentul sa o faci. Este ultima zi din saptamana, weekend-ul e aproape, așadar e momentul sa iți iei o pauza și sa te binedispui.

Banc: "Ce salariu doriți?" Raspunsul te va face sa razi in hohote

21:35, 30.03.2024 - Vrei sa ai un vibe pozitiv și sa te amuzi in aceasta seara de sambata?! Ei bine, acum este momentul potrivit pentru a citi cele mai amuzante glume din toate timpurile, care au ca și subiecte diferite domenii, unele mai comice ca altele.

Banc: „De ce iși cumpara femeile genți scumpe, de fapt?”. Raspunsul te va face sa razi in hohote

09:41, 18.03.2024 - Este luni și ne aflam la inceputul unei noi saptamani, iar pentru asta noi vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestei saptamani! Trebuie neaparat sa le impartașești și cu prietenii.

Banc: ”O blonda calatorea cu avionul spre Paris”. Continuarea glumei va starni hohote de ras

21:15, 09.03.2024 - Bancurile sunt necesare pentru o viața buna și ne fac sa zambim des. Indiferent de momentul in care ne aflam, o gluma spusa, va starni hohote de ras și va detensiona atmosfera, creand un mediu placut.

Banc: „O sa ma mai iubești și dupa casatorie?”. Raspunsul te va face sa razi in hohote

12:55, 09.03.2024 - Vrei sa uiți de griji și de probleme? Iți prezentam cateva bancuri care te vor ajuta sa ai o stare buna in aceasta zi de weekend. Relaxeaza-te și citește cateva glume care te vor face sa razi in hotote.

Banc: ”Dragule, ce cadou imi vei lua de ziua mea de naștere?” Gluma care iți va face ziua mai buna

09:35, 10.02.2024 - Este sambata și dispoziția buna este la indemana tuturor. Bancurile reușesc sa ne schimbe starea și ne fac mai fericiți. Ele sunt haioase și ne vor aduce zambetul pe buze, mai ales intr-o zi de weekend.

Banc: ”Un domn și o doamna, imbracați elegant intra in hotel”. Continuarea glumei te va face sa razi in hohote

21:10, 09.02.2024 - Ne pregatim de weekend și vom avea parte de zile insorite și voie buna. Bancurile ne aduc intotdeauna zambetul pe buze. Glumele selectate mai jos sunt perfecte pentru toata lumea, iar ele vor umple casa de veselie.

Banc: „Vrei sa te Iași de baut și nu stii cum?”. Raspunsul te va face sa razi in hohote

12:00, 01.02.2024 - Vrei sa uiți de griji și de probleme, dar nu știi ce sa mai faci pentru a te bucura de cateva clipe de liniște? Noi avem soluția. Iți prezentam cateva bancuri care te vor face sa razi pe cinste. Iata cele mai tari glume din toate timpurile.


Ce parere ai despre aceasta stire?