Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Banc: „Vrei să te Iași de băut și nu stii cum?”. Răspunsul te va face să râzi în hohote

Publicat:

Vrei sa uiți de griji și de probleme, dar nu știi ce sa mai faci pentru a te bucura de cateva clipe de liniște? Noi avem soluția. Iți prezentam cateva bancuri care te vor face sa razi pe cinste. Iata cele mai tari glume din toate timpurile.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Banc: "Iubitule, este adevarat ca asociatul tau a murit?" Raspunsul te va face sa razi in hohote

09:21, 26.04.2024 - Daca pana la aceasta ora nu ți-ai luat doza de buna dispoziție, acum e momentul sa o faci. Este ultima zi din saptamana, weekend-ul e aproape, așadar e momentul sa iți iei o pauza și sa te binedispui.

Banc: „Draga, e ziua mea, unde e cadou meu?”. Raspunsul te va face sa razi in hohote

11:55, 10.04.2024 - Nu uita ca rasul este foarte important, așa ca trebuie sa te bucuri zilnic de momente relaxante. Iți prezentam cele mai tari glume din toate timpurile. Bancurile amuzante care te vor face sa razi pe cinste.

Arheologia, o disciplina a invațarii umilinței in fața timpului

15:05, 31.03.2024 - Arheologia, o disciplina a invațarii umilinței in fața timpului, un fel de excercițiu continuu de umilința și de daruire. Un interviu realizat de Cleopatra Lorințiu cu profesor dr. Silviu Sanie, arheolog și istoric Chiar daca numele sau este legat de decoperiri arheologice de valoare fundamentala pentru…

Banc: "Ce salariu doriți?" Raspunsul te va face sa razi in hohote

21:35, 30.03.2024 - Vrei sa ai un vibe pozitiv și sa te amuzi in aceasta seara de sambata?! Ei bine, acum este momentul potrivit pentru a citi cele mai amuzante glume din toate timpurile, care au ca și subiecte diferite domenii, unele mai comice ca altele.

„E tensiune in lupta la titlu?” » Raspunsul lui Sapunaru care a starnit hohote: „Aveam 12 cu 7” + Anunț razboinic al capitanului: „Avem echipa și lot sa fim campioni!”

13:20, 23.03.2024 - Cristi Sapunaru (39 de ani), capitanul Rapidului, a vorbit despre lupta la titlu din Superliga, acolo unde giuleștenii se afla la 7 puncte in spatele liderului FCSB. Dupa ce Rapid a pierdut acasa cu Farul, scor 1-2 in prima etapa din play-off, iar FCSB a invins Sepsi cu același scor, distanța dintre…

Banc: „De ce iși cumpara femeile genți scumpe, de fapt?”. Raspunsul te va face sa razi in hohote

09:41, 18.03.2024 - Este luni și ne aflam la inceputul unei noi saptamani, iar pentru asta noi vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestei saptamani! Trebuie neaparat sa le impartașești și cu prietenii.

Banc: „O sa ma mai iubești și dupa casatorie?”. Raspunsul te va face sa razi in hohote

12:55, 09.03.2024 - Vrei sa uiți de griji și de probleme? Iți prezentam cateva bancuri care te vor ajuta sa ai o stare buna in aceasta zi de weekend. Relaxeaza-te și citește cateva glume care te vor face sa razi in hotote.

Banc: "Costele, tu crezi ca exista viata dupa moarte?" Raspunsul te va face sa razi in hohote

11:35, 12.02.2024 - Este luni, așa ca noi iți propunem sa iți incepi saptamana citind cateva bancuri care, cu siguranța iți vor pune zambetul pe buze. Daca vrei sa-ți iei doza de energie inca din prima parte a zilei, iți prezentam o serie de glume care te vor binedispune.

Cuvinte cheie:

iasi raspunsul hohote

Ce parere ai despre aceasta stire?