Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Banc: „De ce își cumpără femeile genți scumpe, de fapt?”. Răspunsul te va face să râzi în hohote

Publicat:

Este luni și ne aflam la inceputul unei noi saptamani, iar pentru asta noi vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestei saptamani! Trebuie neaparat sa le impartașești și cu prietenii.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Banc: "Ce fac femeile cand se plictisesc de Facebook?" Raspunsul te va face sa razi in hohote

00:30, 15.04.2024 - Ai nevoie sa auzi o gluma buna? Am gasit cele mai tari bancuri pe care sa le spui tuturor prietenilor și familiei tale. Vei reuși, cu siguranța, sa aduci zambetul pe buze cuiva atunci cand vei spune o gluma amuzanta cand se așteapta mai puțin.

Bancul zilei: „Femeile la dieta”. Gluma care te va face sa razi in hohote

09:25, 21.03.2024 - Pentru ca este joi și sigur și ție iți sta gandul doar la weekend, noi vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestei saptamani! Trebuie neaparat sa le impartașești și cu prietenii.

Cat au ajuns urzicele sa coste in pietele din Romania. Sunt mai scumpe decat carnea

11:31, 04.03.2024 - Urzicele sau „delicatesele sezonului”, asa cum au ajuns ele sa mai fie cunoscute, se pot cumpara la preturi exorbitante din pietele din Romania. Clientii cumpara doar de pofta, pentru ca putini isi permit 1 kilogram intreg. Un kilogram de urzici – 60 lei Un kilogram ajunge sa coste chiar si 60 de lei,…

Ghicitoarea zilei: "Cand nu e acasa, e un semn. Cand este acasa, e un sunet. Ce este?". Sigur nu știi raspunsul

20:25, 18.02.2024 - Este duminica și ne aflam in ultima zi a acestei saptamani. Pentru ca maine este luni și incepe o noua saptamana, noi vrem sa te inveselim in aceasta seara, așa ca am pregatit cele mai tari ghicitori din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune ghicitori ale acestei saptamani!

Ghicitoarea zilei: „Daca arunci o piatra in Marea Roșie, cum va fi aceasta?”. Sigur nu știi raspunsul

19:40, 16.02.2024 - Este vineri și ne aflam la finalul unei noi saptamani. Astfel, vrem sa te inveselim in aceasta seara, așa ca am pregatit cele mai tari ghicitori din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune ghicitori ale acestei saptamani!

Nu este pretențios doar in ceea ce privește femeile sau mașinile, ci și la capitolul mancare! Vincenzo Castellano nu cumpara de oriunde. In ce loc exclusivist a fost surprins fostul soț al Antoniei / PAPARAZZI

22:50, 14.02.2024 - Vincenzo Castellano este un nume cunoscut in Romania, mai ales prin prisma relației cu Antonia, de care s-a separat in urma cu mai bine de zece ani. Afaceristul nu este pretențios atunci cand iși alege partenera de viața sau mașinile de lux, ci și atunci cand merge la restaurant, pentru a-și comanda…

Ghicitoarea zilei: "Sunt plin de gauri, dar sunt puternic ca oțelul. Ce sunt eu?". Sigur nu știi raspunsul

18:45, 08.02.2024 - Este joi și ne aflam la finalull unei noi saptamani. Astfel, vrem sa te inveselim in aceasta seara, așa ca am pregatit cele mai tari ghicitori din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune ghicitori ale acestei saptamani!

Banc: „Vrei sa te Iași de baut și nu stii cum?”. Raspunsul te va face sa razi in hohote

12:00, 01.02.2024 - Vrei sa uiți de griji și de probleme, dar nu știi ce sa mai faci pentru a te bucura de cateva clipe de liniște? Noi avem soluția. Iți prezentam cateva bancuri care te vor face sa razi pe cinste. Iata cele mai tari glume din toate timpurile.


Ce parere ai despre aceasta stire?