Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Banc: „O să mă mai iubești și după căsătorie?”. Răspunsul te va face să râzi în hohote

Publicat:

Vrei sa uiți de griji și de probleme? Iți prezentam cateva bancuri care te vor ajuta sa ai o stare buna in aceasta zi de weekend. Relaxeaza-te și citește cateva glume care te vor face sa razi in hotote.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Banc: "Iubitule, este adevarat ca asociatul tau a murit?" Raspunsul te va face sa razi in hohote

09:21, 26.04.2024 - Daca pana la aceasta ora nu ți-ai luat doza de buna dispoziție, acum e momentul sa o faci. Este ultima zi din saptamana, weekend-ul e aproape, așadar e momentul sa iți iei o pauza și sa te binedispui.

Banc: „Ma doare rau spatele cand ma trezesc dimineața”. Continuarea te va face sa razi in hohote

14:30, 24.04.2024 - Vrei sa uiți de suparari? Relaxeaza-te și citește cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata glumele care te vor face sa razi in hohote. Nu uita ca este important sa te bucuri de clipe speciale.

Banc: "Ce salariu doriți?" Raspunsul te va face sa razi in hohote

21:35, 30.03.2024 - Vrei sa ai un vibe pozitiv și sa te amuzi in aceasta seara de sambata?! Ei bine, acum este momentul potrivit pentru a citi cele mai amuzante glume din toate timpurile, care au ca și subiecte diferite domenii, unele mai comice ca altele.

Banc: „Cerere in casatorie”. Gluma care te va face sa razi in hohote

09:35, 27.03.2024 - Pentru ca este miercuri și sigur și ție iți sta gandul doar la weekend, noi vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestei saptamani! Trebuie neaparat sa le impartașești și cu prietenii.

Banc: „De ce iși cumpara femeile genți scumpe, de fapt?”. Raspunsul te va face sa razi in hohote

09:41, 18.03.2024 - Este luni și ne aflam la inceputul unei noi saptamani, iar pentru asta noi vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestei saptamani! Trebuie neaparat sa le impartașești și cu prietenii.

Banc: „O sa ma mai iubești și dupa casatorie?”. Razi in hohote

14:41, 27.02.2024 - Rasul este foarte important atunci cand vine vorba de sanatate, așa ca nu uita ca este bine sa te relaxezi in fiecare zi! Iți prezentam cateva bancuri care te vor face sa razi in hotote. Iata cele mai tari glume din toate timpurile.

Banc: „Vrei sa te Iași de baut și nu stii cum?”. Raspunsul te va face sa razi in hohote

12:00, 01.02.2024 - Vrei sa uiți de griji și de probleme, dar nu știi ce sa mai faci pentru a te bucura de cateva clipe de liniște? Noi avem soluția. Iți prezentam cateva bancuri care te vor face sa razi pe cinste. Iata cele mai tari glume din toate timpurile.

Banc: „De ce țipa pisica ta atat de mult cand o speli?”. Raspunsul te va face sa razi in hohote

12:05, 29.01.2024 - Daca vrei sa iți incepi saptamana cu zambetul pe buze, noi avem soluția pentru tine! Iți prezentam cateva bancuri care te vor face sa razi pe cinste. Iata cele mai amuzante glume din toate timpurile.


Ce parere ai despre aceasta stire?