Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Banc: „Mă doare rău spatele când mă trezesc dimineața”. Continuarea te va face să râzi în hohote

Publicat:

Vrei sa uiți de suparari? Relaxeaza-te și citește cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata glumele care te vor face sa razi in hohote. Nu uita ca este important sa te bucuri de clipe speciale.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Banc: "Nu am putut sa dorm deloc..." Continuarea te va face sa razi in hohote

23:46, 15.04.2024 - E luni seara, a inceput o noua saptamana, așadar e momentul perfect sa te bucuri și sa te relaxezi citind cateva glume care sa iți aduca zambetul pe buze. Termina-ți ziua cu zambetul pe buze!

Banc: "Sunteți acuzata ca ați aruncat cu o farfurie in capul soțului" Continuarea va starni hohote de ras

13:40, 11.04.2024 - Sa fii amuzant este probabil unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face pentru sanatatea ta. Aproape ca te poți gandi la simțul umorului ca la un sistem imunitar al minții tale. Daca vrei sa te binedispui, citește glumele din randurile de mai jos.

Banc: „Uite in ce fel e mașina, e praf”. Continuarea te va amuza

12:30, 05.04.2024 - Vrei sa uiți de probleme și griji, dar nu știi cum? Noi avem soluția! Relaxeaza-te și citește cateva bancuri care te vor face sa razi pe cinste. Iți prezentam cele mai tari glume din toate timpurile.

Banc: "Mama, a inceput sa-mi vorbeasca urat dupa luna de miere!" Continuarea te va face sa razi in hohote

10:50, 26.03.2024 - Cateva clipe de relaxare sunt binevenite oricand, așa ca noi iți propunem un banc care iți va aduce zambetul pe buze. Ia-ți cateva minute de pauza și schimba-ți dispoziția citind glumele de mai jos.

Banc: „Porți ochelari?”. Continuarea te va face sa razi in hohote

08:46, 06.03.2024 - Este miercuri si ne aflam la mijlocul saptamanii, astfel ca noi vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestui inceput de saptamana! Trebuie neaparat sa le impartașești și cu prietenii.

Te doare gatul cand te trezești dimineața? Cauze și soluții.

09:25, 15.02.2024 - Durerea in gat dimineața este destul de intalnita, mai ales in timpul sezonului rece, insa ea nu trebuie ignorata. Exista doua cauze posibile pentru care poți avea acest simptom: ai racit sau aerul din incaperea in care dormi este mult prea uscat.

Banc: "Soțul conduce cu soția și soacra in mașina." Continuarea te va face sa razi in hohote

10:20, 13.02.2024 - Daca vrei sa te destinzi puțin in aceasta prima parte a zilei de marți și sa uiți de gandurile și problemele pe care le ai, și care, poate, nu-ți dau pace, noi venim cu soluția. Iți prezentam cateva bancuri care, cu siguranța te vor face razi cu lacrimi. Relaxeaza-te și citește-le!

Banc: "Domnule, aici nu puteti parca, trec senatori, deputati..." Continuarea te va amuza teribil

08:40, 08.02.2024 - E joi, sfarșitul de saptamana e aproape, așa ca nu strica nimanui cateva minute de buna dispoziție. Ți-am pregatit cateva bancuri care, cu siguranța, iți vor aduce zambetul pe buze. Relaxeaza-te și citește cateva glume care te vor amuza și iți vor face ziua mai buna.


Ce parere ai despre aceasta stire?