Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Banc: "Nu am putut să dorm deloc..." Continuarea te va face să râzi în hohote

Publicat:

E luni seara, a inceput o noua saptamana, așadar e momentul perfect sa te bucuri și sa te relaxezi citind cateva glume care sa iți aduca zambetul pe buze. Termina-ți ziua cu zambetul pe buze!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Banc: „L-am prins cu una pe Facebook...”. Continuarea te va face sa razi in hohote

13:45, 19.04.2024 - Rasul este foarte important pentru o viața sanatoasa, așa ca nu uita ca este esențial sa uiți de stres și probleme! Uita de toate grijile cu cateva bancuri amuzante. Cele mai tari glume din toate timpurile.

Banc: "Sunteți acuzata ca ați aruncat cu o farfurie in capul soțului" Continuarea va starni hohote de ras

13:40, 11.04.2024 - Sa fii amuzant este probabil unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face pentru sanatatea ta. Aproape ca te poți gandi la simțul umorului ca la un sistem imunitar al minții tale. Daca vrei sa te binedispui, citește glumele din randurile de mai jos.

Banc: "Mama, a inceput sa-mi vorbeasca urat dupa luna de miere!" Continuarea te va face sa razi in hohote

10:50, 26.03.2024 - Cateva clipe de relaxare sunt binevenite oricand, așa ca noi iți propunem un banc care iți va aduce zambetul pe buze. Ia-ți cateva minute de pauza și schimba-ți dispoziția citind glumele de mai jos.

Mireasa sezon 9, 21 martie 2024. Antonia a plans in hohote: „N-am facut deloc ce am simțit”. Gestul frumos al Simonei Gherghe

15:45, 21.03.2024 - Antonia a plans mult și a marturisit ca suferința și stresul au ajuns sa-i genereze probleme de sanatate. In emisia live de Mireasa Simona Gherghe a renunțat pentru scurt timp la scaunul de prezentatoare, pentru a se apropia de concurenta.

Pe cine a „moștenit” Regele Charles. Ruda care murit de cancer cat inca era in funcție

08:30, 06.02.2024 - Regele George al VI-lea, un fumator intens, a suferit o pneumonectomie totala stanga in septembrie 1951 pentru ceea ce eufemistic s-a numit „anomalii structurale” ale plamanului sau stang, dar ceea ce in realitate era un carcinom.Medicii sai i-au ascuns acest diagnostic lui, publicului și profesiei…

Pe cine a „moștenit” Regele Charles. Ruda care murit de cancer cat inca era in funcție

21:40, 05.02.2024 - Regele George al VI-lea, un fumator intens, a suferit o pneumonectomie totala stanga in septembrie 1951 pentru ceea ce eufemistic s-a numit „anomalii structurale” ale plamanului sau stang, dar ceea ce in realitate era un carcinom.Medicii sai i-au ascuns acest diagnostic lui, publicului și profesiei…

Banc: ”O femeie vrea sa divorteze de sotul ei”. Continuarea glumei iți va aduce zambetul pe buze

09:05, 05.02.2024 - Ne aflam in prima zi din saptamana și e nevoie sa o incepem așa cum se cuvine. Cateva bancuri haioase ne vor face ziua de luni mult mai buna și vor starni hohote de ras. Situațiile hilare in care ajung personajele te mai vor, te vor amuza pe cinste.

Banc: „A cui e ziua?”. Continuarea te va face sa razi in hohote

07:40, 30.01.2024 - Este marți și chiar daca saptamana abia a inceput, cu siguranța și ție iți sta gandul doar la weekend. Astfel, vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestei saptamani!


Ce parere ai despre aceasta stire?