Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Banc: "Soțul conduce cu soția și soacra în mașină." Continuarea te va face să râzi în hohote

Publicat:

Daca vrei sa te destinzi puțin in aceasta prima parte a zilei de marți și sa uiți de gandurile și problemele pe care le ai, și care, poate, nu-ți dau pace, noi venim cu soluția. Iți prezentam cateva bancuri care, cu siguranța te vor face razi cu lacrimi. Relaxeaza-te și citește-le!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Banc: „Ma doare rau spatele cand ma trezesc dimineața”. Continuarea te va face sa razi in hohote

14:30, 24.04.2024 - Vrei sa uiți de suparari? Relaxeaza-te și citește cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata glumele care te vor face sa razi in hohote. Nu uita ca este important sa te bucuri de clipe speciale.

Poate folosi soțul mașina firmei soției, daca nu are nicio legatura cu societatea? Cornel Grama: Un inspector "mai binevoitor” poate merge pe latura penala

08:11, 16.04.2024 - Unii antreprenori cumpara mașini pe firma și le folosesc in scop personal. Sa presupunem ca sunt doua persoane (soț-soție). Soția are o firma (100%), iar pe firma a luat o mașina. Soțul nu are legatura cu firma, nu e nici angajat la ea. Daca soțul folosește mașina in scop personal, risca ceva firma?

Soția ambasadorului Rusiei la București, Valeri Kuzmin, a murit

10:35, 09.04.2024 - Soția ambasadorului Rusiei la București, Valeri Kuzmin, a decedat, marți dimineața. Potrivit informațiilor preliminare, soția ambasadorului a prezentat inițial simptome de stare de rau și probleme respiratorii. Citește și: Mașina intrata in stația de autobuz. Șoferul este in stare de inconștiența Echipajele…

Banc: „Uite in ce fel e mașina, e praf”. Continuarea te va amuza

12:30, 05.04.2024 - Vrei sa uiți de probleme și griji, dar nu știi cum? Noi avem soluția! Relaxeaza-te și citește cateva bancuri care te vor face sa razi pe cinste. Iți prezentam cele mai tari glume din toate timpurile.

Banc: "Mama, a inceput sa-mi vorbeasca urat dupa luna de miere!" Continuarea te va face sa razi in hohote

10:50, 26.03.2024 - Cateva clipe de relaxare sunt binevenite oricand, așa ca noi iți propunem un banc care iți va aduce zambetul pe buze. Ia-ți cateva minute de pauza și schimba-ți dispoziția citind glumele de mai jos.

Banc: ”Cand ma aflam la bar, ma suna soția”. Continuarea glumei te va amuza

10:46, 14.03.2024 - Bancul zilei iți va aduce zambetul pe buze și te va face sa ai o zi mult mai bine. Indiferent de locul in care te afli, cateva glume sunt perfecte pentru a destinde atmosfera și a face pe toata lumea sa rada.

Fost prefect de Gorj, Dan Morega a fost internat la Psihiatrie pentru a se decide daca mai poate conduce mașina

10:21, 27.02.2024 - Fostul prefect de Gorj, Dan Ilie Morega (78 de ani), care a fost prins luni in trafic pentru a patra oara in ultimele doua saptamani fara permis auto, a fost internat in sectia de Psihiatrie a Spitalului Judetean Targu Jiu pentru o expertiza medicala.„Doar in județul Gorj a condus de trei ori cu dreptul…

Ce mașina conduce fata lui Gica Popescu! Maria, surprinsa pe strazile din București

17:30, 20.02.2024 - Maria Popescu, in varsta de 22 de ani, e unica fiica a lui Gica Popescu, fostul mare fotbalist roman. Tanara, care a studiat prima data in Spania, iar apoi in Marea Britanie, a fost surprinsa de curand pe strazile din București la volanul unei mașini micuțe și cochete.  Gica Popescu e casatorit din…


Ce parere ai despre aceasta stire?