Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Banc: "Domnule, aici nu puteţi parca, trec senatori, deputaţi..." Continuarea te va amuza teribil

Publicat:

E joi, sfarșitul de saptamana e aproape, așa ca nu strica nimanui cateva minute de buna dispoziție. Ți-am pregatit cateva bancuri care, cu siguranța, iți vor aduce zambetul pe buze. Relaxeaza-te și citește cateva glume care te vor amuza și iți vor face ziua mai buna.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Banc: „Ma doare rau spatele cand ma trezesc dimineața”. Continuarea te va face sa razi in hohote

14:30, 24.04.2024 - Vrei sa uiți de suparari? Relaxeaza-te și citește cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata glumele care te vor face sa razi in hohote. Nu uita ca este important sa te bucuri de clipe speciale.

Banc: „Uite in ce fel e mașina, e praf”. Continuarea te va amuza

12:30, 05.04.2024 - Vrei sa uiți de probleme și griji, dar nu știi cum? Noi avem soluția! Relaxeaza-te și citește cateva bancuri care te vor face sa razi pe cinste. Iți prezentam cele mai tari glume din toate timpurile.

Banc: "Ești de acord sa te mariți și sa fii cu mine la bine și la greu…" Continuarea te va amuza teribil

11:45, 31.03.2024 - Este adevarat: rasul este un medicament puternic. Daca ziua ta nu a inceput prea bine și ai nevoie de cateva momente in care sa iți iei gandul de la probleme și sa te binedispui, atunci e momentul sa citești glumele de mai jos.

Banc: "Nu pot sa intru pe internet..." Continuarea te va amuza teribil

08:00, 25.03.2024 - Nimic nu lumineaza o zi ca un zambet autentic. Și ce modalitate mai buna de a pastra zambetele in viața decat cu o colecție de glume? Pregatește-te sa te binedispui și poate chiar sa razi in hohote in timp ce te delectezi cu bancurile de mai jos.

Banc: „Domnule, as dori sa ma casatoresc cu fiica dumneavoastra...”. Continuarea te va face sa razi copios

14:30, 23.03.2024 - Este sambata și ne-am gandit sa-ți facem ziua mai buna cu cateva glume tari. Ți-am pregatit bancul zilei, așa cum facem de fiecare data, dar și alte glume bune. Iata ce bancuri sa citești astazi!

Banc: "Șeful catre angajat: Am observat ca motai in timpul sedintelor..." Continuarea te va amuza teribil

20:30, 16.03.2024 - Daca pana la aceasta ora nu ți-ai luat doza de buna dispoziție, acum e momentul sa o faci. Iata cateva glume care iți vor aduce zambetul pe buze și pe care le poți impartași cu cei dragi.

Banc: "Ion și capra vecinului arab". Gluma care te va amuza teribil

08:51, 09.02.2024 - Este din nou Vvineri și ne aflam la finalul unei noi saptamani, iar daca și tu vrei sa ai o zi reușita la locul de munca, noi vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestui final…

Banc: "Am observat ca motai in timpul sedintelor. Dormi indeajuns?" Continuarea te va amuza teribil

08:40, 31.01.2024 - E o noua zi plina de provocari și de griji, insa, daca vrei sa o incepi cu zambetul pe buze, atunci e momentul sa citești cateva bancuri din randurile de mai jos. Vei vedea ca te vor ajuta sa te binedispui și sa te bucuri de ziua de miercuri.


Ce parere ai despre aceasta stire?