Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Banc: "Ion și capra vecinului arab". Gluma care te va amuza teribil

Publicat:

Este din nou Vvineri și ne aflam la finalul unei noi saptamani, iar daca și tu vrei sa ai o zi reușita la locul de munca, noi vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestui final de saptamana!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Banc: "Un tanar vroia sa-i cumpere iubitei sale un cadou, dar nu prea știa ce..." Continuarea te va amuza teribil

10:31, 06.05.2024 - Cateva clipe de relaxare sunt binevenite oricand, așa ca noi va propunem un banc care va va aduce zambetul pe buze. "Un tanar vroia sa-i cumpere iubitei sale un cadou, dar nu prea știa ce...". Continuarea va va amuza teribil.

Banc: "Ai incredere totala in mine, nu?" Raspunsul te va amuza teribil

16:55, 02.05.2024 - Daca alegi ca la finalul celor opt ore petrecute la serviciu sa citești cateva bancuri, aceasta poate fi o modalitate eficienta de relaxare și de a te detensiona. Cand simți ca ești obosit sau stresat, cel mai bine e sa iei o scurta pauza și sa incerci sa te binedispui citind cateva glume care, cu siguranța,…

Banc: „O soție se indreapta spre casa și parcheaza mașina in graba”. Gluma care te va amuza copios

21:25, 21.04.2024 - Daca vrei sa termini ziua intr-o nota optimista, in randurile de mai jos, iți prezentam cele mai tari bancuri. Iata cele mai tari glume, care iți vor aduce, cu siguranța, zambetul pe buze.

Banc: "Tu crezi ca exista alta viața, dupa moarte?" Raspunsul te va amuza teribil

20:25, 16.04.2024 - Daca vrei sa iți termini ziua cu zambetul pe buze, noi iți propunem sa citești bancurile din randurile de mai jos. Dupa o zi grea la serviciu te vor ajuta, cu siguranța, sa ai o stare de spirit mai buna. Afla raspunsul la intrebarea: "Tu crezi ca exista alta viața, dupa moarte?"

Banc: „Ma Ioane, mie mi-e cam frig”. Gluma care te va amuza copios

08:20, 09.04.2024 - Daca vrei sa iți incepi ziua cu zambetul pe buze, iți prezentam cateva bancuri ce te vor amuza cu siguranța și te vor face sa te simți mai bine. Iata care sunt glumele pe care le poți impartași cu cei dragi.

Cum ar arata Delia daca ar fi fost barbat. Gluma care i-a amuzat teribil pe fanii vedetei: „Era jale!”. Ce i-a scris Emil Rengle

17:45, 25.03.2024 - Delia este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țara, ce se bucura de un succes fascinant. Este apreciata pentru talentul ei, dar și pentru felul in care arata, fiind foarte atenta la imaginea ei. Se pare ca fanii ar fi apreciat-o și daca era barbat, așa cum reiese din ultima gluma […] The…

Banc: "Iubito, ai idee de ce nu ma place taica-tu?" Raspunsul te va amuza teribil 

15:41, 17.03.2024 - Un simț sanatos al umorului te poate ajuta sa faci fața momentelor grele. Rasul este un instrument puternic pentru apropierea oamenilor, gestionarea conflictelor și reducerea tensiunii. Umorul te poate ajuta sa formezi o legatura cu celelalte persoane.

Banc: "Șeful catre angajat: Am observat ca motai in timpul sedintelor..." Continuarea te va amuza teribil

20:30, 16.03.2024 - Daca pana la aceasta ora nu ți-ai luat doza de buna dispoziție, acum e momentul sa o faci. Iata cateva glume care iți vor aduce zambetul pe buze și pe care le poți impartași cu cei dragi.


Ce parere ai despre aceasta stire?