Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Banc: "Iubito, ai idee de ce nu mă place taică-tu?" Răspunsul te va amuza teribil 

Publicat:

Un simț sanatos al umorului te poate ajuta sa faci fața momentelor grele. Rasul este un instrument puternic pentru apropierea oamenilor, gestionarea conflictelor și reducerea tensiunii. Umorul te poate ajuta sa formezi o legatura cu celelalte persoane.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Banc: "Ai incredere totala in mine, nu?" Raspunsul te va amuza teribil

16:55, 02.05.2024 - Daca alegi ca la finalul celor opt ore petrecute la serviciu sa citești cateva bancuri, aceasta poate fi o modalitate eficienta de relaxare și de a te detensiona. Cand simți ca ești obosit sau stresat, cel mai bine e sa iei o scurta pauza și sa incerci sa te binedispui citind cateva glume care, cu siguranța,…

Banc: "Tata, ma lași sa ma duc la majorat la Andrei?" Raspunsul te va amuza

11:30, 17.04.2024 - Specialiștii spun ca rasul este bun pentru sanatate. Momentele de ras zgomotos ne elibereaza, de asemenea, tensiunea din mușchi. Acest lucru duce la mai multe beneficii. Ia-ți o pauza și citește bancurile de mai jos și incearca sa te binedispui.

Banc: "Tu crezi ca exista alta viața, dupa moarte?" Raspunsul te va amuza teribil

20:25, 16.04.2024 - Daca vrei sa iți termini ziua cu zambetul pe buze, noi iți propunem sa citești bancurile din randurile de mai jos. Dupa o zi grea la serviciu te vor ajuta, cu siguranța, sa ai o stare de spirit mai buna. Afla raspunsul la intrebarea: "Tu crezi ca exista alta viața, dupa moarte?"

Banc: "Ești de acord sa te mariți și sa fii cu mine la bine și la greu…" Continuarea te va amuza teribil

11:45, 31.03.2024 - Este adevarat: rasul este un medicament puternic. Daca ziua ta nu a inceput prea bine și ai nevoie de cateva momente in care sa iți iei gandul de la probleme și sa te binedispui, atunci e momentul sa citești glumele de mai jos.

Banc: "Nu pot sa intru pe internet..." Continuarea te va amuza teribil

08:00, 25.03.2024 - Nimic nu lumineaza o zi ca un zambet autentic. Și ce modalitate mai buna de a pastra zambetele in viața decat cu o colecție de glume? Pregatește-te sa te binedispui și poate chiar sa razi in hohote in timp ce te delectezi cu bancurile de mai jos.

Raspunsul lui Nicușor Bancu, cand a fost intrebat daca Romania poate caștiga CE: „Doamne ajuta, eu cred ca se poate!”

20:00, 28.02.2024 - Nicușor Bancu (31 de ani), fundașul stanga al Universitații Craiova și al Romaniei, are incredere ca echipa naționala poate sa produca o surpriza de amploarea caștigarii Campionatului European, așa cum s-a intamplat și in cazul Danemarcei in 1992. ...

Banc: "Ion și capra vecinului arab". Gluma care te va amuza teribil

08:51, 09.02.2024 - Este din nou Vvineri și ne aflam la finalul unei noi saptamani, iar daca și tu vrei sa ai o zi reușita la locul de munca, noi vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestui final…

Banc: "Domnule, aici nu puteti parca, trec senatori, deputati..." Continuarea te va amuza teribil

08:40, 08.02.2024 - E joi, sfarșitul de saptamana e aproape, așa ca nu strica nimanui cateva minute de buna dispoziție. Ți-am pregatit cateva bancuri care, cu siguranța, iți vor aduce zambetul pe buze. Relaxeaza-te și citește cateva glume care te vor amuza și iți vor face ziua mai buna.


Ce parere ai despre aceasta stire?