Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Banc: „O să mă mai iubești și după căsătorie?”. Râzi în hohote

Publicat:

Rasul este foarte important atunci cand vine vorba de sanatate, așa ca nu uita ca este bine sa te relaxezi in fiecare zi! Iți prezentam cateva bancuri care te vor face sa razi in hotote. Iata cele mai tari glume din toate timpurile.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Banc: „L-am prins cu una pe Facebook...”. Continuarea te va face sa razi in hohote

13:45, 19.04.2024 - Rasul este foarte important pentru o viața sanatoasa, așa ca nu uita ca este esențial sa uiți de stres și probleme! Uita de toate grijile cu cateva bancuri amuzante. Cele mai tari glume din toate timpurile.

Care este relația dintre Deea și Dinu Maxer la un an de la divorț. „Ne-am uitat unul la altul și ne-a bufnit rasul”

15:40, 16.04.2024 - Deea și Dinu Maxer au divorțat dupa 18 ani de relație, de comun acord, iar cei doi și-au refacut deja viața alaturi de altcineva. La un an de cand alu luat-o pe drumuri separate, artsta a dezvaluit care este relația cu fostul soț și cum s-au inteles in privința copiiilor.Divorțul dintre Dinu Maxer și…

Cerere surpriza in casatorie in showbizul romanesc. Cei doi s-au logodit

13:25, 05.04.2024 - Momente de fericire deplina pentru o vedeta de la noi din țara. O vacanța superba, intr-o destinație spectaculoasa, a fost fundalul perfect pentru o cerere surpriza in casatorie in showbizul romanesc. Cei doi s-au logodit și au și impartașit cu fanii primele imagini surprinse dupa fericitul eveniment.…

Banc: „Cerere in casatorie”. Gluma care te va face sa razi in hohote

09:35, 27.03.2024 - Pentru ca este miercuri și sigur și ție iți sta gandul doar la weekend, noi vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestei saptamani! Trebuie neaparat sa le impartașești și cu prietenii.

„E tensiune in lupta la titlu?” » Raspunsul lui Sapunaru care a starnit hohote: „Aveam 12 cu 7” + Anunț razboinic al capitanului: „Avem echipa și lot sa fim campioni!”

13:20, 23.03.2024 - Cristi Sapunaru (39 de ani), capitanul Rapidului, a vorbit despre lupta la titlu din Superliga, acolo unde giuleștenii se afla la 7 puncte in spatele liderului FCSB. Dupa ce Rapid a pierdut acasa cu Farul, scor 1-2 in prima etapa din play-off, iar FCSB a invins Sepsi cu același scor, distanța dintre…

Banc: „O sa ma mai iubești și dupa casatorie?”. Raspunsul te va face sa razi in hohote

12:55, 09.03.2024 - Vrei sa uiți de griji și de probleme? Iți prezentam cateva bancuri care te vor ajuta sa ai o stare buna in aceasta zi de weekend. Relaxeaza-te și citește cateva glume care te vor face sa razi in hotote.

Divorț rasunator in familia regala? Dupa 4 ani de casatorie, celebrul cuplu pune punct relației

19:40, 09.02.2024 - Charlotte Casiraghi și Dimitri Rassam s-ar fi desparțit dupa patru ani de casnicie, anunța mai multe publicații din Franța, citate de elle.ro . Zvonurile au aparut saptamana trecuta, insa celebrul cuplu nu a confirmat inca știrea.

Cuvinte cheie:

hohote casatorie iubesti rasul

Ce parere ai despre aceasta stire?