Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Divorț răsunător în familia regală? După 4 ani de căsătorie, celebrul cuplu pune punct relației

Publicat:
Divorț răsunător în familia regală? După 4 ani de căsătorie, celebrul cuplu pune punct relației

și s-ar fi desparțit dupa patru ani de casnicie, anunța mai multe publicații din Franța, citate de elle.ro . Zvonurile au aparut saptamana trecuta, insa celebrul cuplu nu a confirmat inca știrea.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Situatie fara precedent in familia regala: regele si viitoarea regina lupta impotriva cancerului. Marea Britanie e in soc

08:46, 23.03.2024 - Dupa ce Catherine Middleton, prințesa de Wales, a dezvaluit vineri ca a fost diagnosticata cu cancer și se afla in „primele etape” ale tratamentului, Marea Britanie si nu numai este in soc.

Familia regala britanica infirma speculatiile despre Kate si regele Charles

21:16, 19.03.2024 - Un print William zambitor a revenit marti la munca, la o zi dupa ce a aparut primul clip video cu sotia sa, Kate, de dupa interventia chirugicala suferita in urma cu doua luni, inregistrare in care printesa parea in forma si sanatoasa.

Un roman a disparut fara urma, in Franța. Sofian Catalin urma sa urce intr-un autocar pentru a se intoarce in Romania, dar apropiații nu mai știu nimic de el / FOTO

18:50, 04.03.2024 - Daca l-ai vazut pe Sofian Catalin, anunța autoritațile! Familia il cauta cu disperare. Tanarul roman a disparut fara urma, in Franța. Trebuia sa urce intr-un autocar pentru a se intoarce in Romania, dar apropiații nu mai știu nimic de el.

Doliu in familia regala din Marea Britanie. A fost gasit mort in casa, in urma cu puțin timp

13:55, 28.02.2024 - Doliu in familia regala din Marea Britanie! Ginerele prințului și prințesei Michael de Kent, Thomas Kingston, a decedat. Moartea lui i-a șocat pe membrii Familiei Regale britanice. Decesul ar fi survenit marți, 26 februarie 2024, in jurul orei 18.00. Thomas Kingston, soțul lui Lady Gabriella Windsor,…

Tensiuni in Parlamentul Franței. Premierul Attal o pune la punct pe Le Pen: „Daca ați fi fost aleasa, am furniza acum arme Rusiei”

12:25, 28.02.2024 - Premierul francez Gabriel Attal a apreciat marti ca „merita sa te intrebi daca nu cumva trupele lui Vladimir Putin nu sunt deja” in Franta, vizand-o pe Marine Le Pen, șefa unei formațiuni politice de extrema dreapta.

Un moldovean a murit, dupa ce a fost impușcat la Paris: Familia tanarului de la Briceni cere ajutor pentru a-l repatria

11:45, 13.02.2024 - Un tanar de 28 de ani din Republica Moldova, care lucra ca taximetrist in Franța, Paris, a decedat, dupa ce a fost impușcat de doi barbați, care voiau sa ii fure mașina. Moldoveanul era originar din raionul Briceni. Astfel, familia acestuia solicita ajutor pentru repatrierea corpului.

Casatorie in secret in showbiz-ul din Romania? Doua mari vedete ar fi facut marele pas, detaliul care le-a dat de gol

10:45, 02.02.2024 - Iubirea plutește in aer. Un cuplu celebru a atras atenția din nou, dupa ce le-a scapat un detaliu interesant. Cele doua vedete ar fi facut marele pas, dupa nici o jumatate de an de relație. Care este aspectul ce a atras atenția tuturor. Un cuplu celebru s-ar fi casatorit in secret Andreea Balan și-a…


Ce parere ai despre aceasta stire?