Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Banc: ”O blondă călătorea cu avionul spre Paris”. Continuarea glumei va stârni hohote de râs

Publicat:

Bancurile sunt necesare pentru o viața buna și ne fac sa zambim des. Indiferent de momentul in care ne aflam, o gluma spusa, va starni hohote de ras și va detensiona atmosfera, creand un mediu placut.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Banc: „Bula da examen la filosofie” Continuarea glumei te va amuza pe cinste

08:35, 25.04.2024 - Mai avem puțin și ne apropiem de weekend, iar dispoziția generala este necesara sa se schimbe. Bancurile de mai jos te vor face sa razi in hohote și iți vor face ziua mai bua de indata ce le vei citi.

Cum sa economisești bani fara stres in timpul concediilor

02:50, 17.04.2024 - Perioada concediilor se apropie cu pași repezi, de aceea, este bine sa te pregatești din timp atat cu un buget potrivit destinației și stilului tau de a calatori, cat și cu un plan detaliat. Totuși, cum ar fi daca, dupa un concediu binemeritat, te-ai intoarce și cu cațiva bani in buzunar? Sa faci economii…

Banc: "Sunteți acuzata ca ați aruncat cu o farfurie in capul soțului" Continuarea va starni hohote de ras

13:40, 11.04.2024 - Sa fii amuzant este probabil unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face pentru sanatatea ta. Aproape ca te poți gandi la simțul umorului ca la un sistem imunitar al minții tale. Daca vrei sa te binedispui, citește glumele din randurile de mai jos.

„Fum in cabina piloților!” Lucian Mindruța a povestit cum a aterizat la Budapesta avionul pe care-l aștepta sa soseasca la București, de la Paris

13:10, 09.04.2024 - Un avion care venea de la Paris la București a aterizat de urgența luni seara la Budapesta, a scris pe Facebook Lucian Mandruța, care aștepta cursa din capitala Franței la Otopeni.„Pentru cei care așteapta in seara asta cursa Air France de la Paris: mai aveți de stat. Cursa AF1088, Paris – Otopeni a…

Banc: ”Cand ma aflam la bar, ma suna soția”. Continuarea glumei te va amuza

10:46, 14.03.2024 - Bancul zilei iți va aduce zambetul pe buze și te va face sa ai o zi mult mai bine. Indiferent de locul in care te afli, cateva glume sunt perfecte pentru a destinde atmosfera și a face pe toata lumea sa rada.

Banc: ”Poate o Dacie sa atinga viteza de 200 km pe ora?” Continuarea glumei te va face sa razi in hohote

09:10, 11.03.2024 - A inceput o noua saptamana de activitate și nu poate sa lipseasca buna-dispoziție. Bancurile te vor amuza și iși vor aduce zambetul pe buze. Glumele de mai jos iți vor insenina ziua, indiferent de locul in care te afli. Ba mai mult, daca le vei spune și celor din jur, porția de amuzament este garantata.

Banc: „Porți ochelari?”. Continuarea te va face sa razi in hohote

08:46, 06.03.2024 - Este miercuri si ne aflam la mijlocul saptamanii, astfel ca noi vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestui inceput de saptamana! Trebuie neaparat sa le impartașești și cu prietenii.

Banc: ”Un domn și o doamna, imbracați elegant intra in hotel”. Continuarea glumei te va face sa razi in hohote

21:10, 09.02.2024 - Ne pregatim de weekend și vom avea parte de zile insorite și voie buna. Bancurile ne aduc intotdeauna zambetul pe buze. Glumele selectate mai jos sunt perfecte pentru toata lumea, iar ele vor umple casa de veselie.


Ce parere ai despre aceasta stire?