Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Banc: ”Un pitic intră într-o librarie şi întreabă”. Gluma care ta va faci să râzi

Publicat:

Bancurile reprezinta un aspect vital al culturii umane, oferindu-ne nu doar momente de amuzament, ci și o modalitate de a comunica, de a ne conecta și de a ne bucura de simțul nostru al umorului in comunitate. Selecția de mai jos iți va oferi atat ție, cat și celor din jur momente comice.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Protest spontan in aceste momente la Registrul Comerțului București și in mai multe registre din țara

12:05, 29.04.2024 - Activitatea cu publicul este suspendata, dupa ce membri ai Sindicatului Angajaților din Oficiul Național al Registrului Comerțului, afiliat la Federatia Publisind și la Blocul Național Sindical, au intrat in greva. Acțiunea nu este organizata de acest sindicat, dar angajații iau parte la aceasta. Autor:…

Doi candidați in Colegiul pentru selecția și evaluarea judecatorilor, promovați de Comisia Vetting

11:05, 19.04.2024 - Doi candidați la funcția de membru in Colegiul pentru selecția și evaluarea judecatorilor al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) au promovat evaluarea externa. Potrivit Comisiei Vetting, judecatorul de la Judecatoria Chișinau, Petru Paun, și judecatorul de la Judecatoria Criuleni, Adrian Cerbu,…

Alexandru Rafila, iritat de taxa pe boala: 'Nu este o taxa suplimentara. As vrea sa ne lamurim cu un lucru, ca toata lumea ma intreaba pe mine'

15:40, 13.04.2024 - Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a explicat ca „taxa pe boala” nu este o taxa suplimentara si a afirmat ca Ministerul de Finante a initiat-o. Potrivit ministrului, suma aferenta concediilor medicale a crescut de la 1 la 6 miliarde de lei.„Nu este o taxa suplimentara.

Banc: „Soțul gelos iși suna zilnic soția și o intreaba unde este”. Gluma care iți va aduce zambetul pe buze

10:05, 07.04.2024 - Ziua buna se cunoaște de dimineața, de aceea vrem sa iți aducem zambetul pe buze, așa ca, in randurile de mai jos iți prezentam cele mai tari bancuri. Iata ce glume poți sa impartașești cu cei dragi.

Banc: ”Diferența intre femei și barbați”. Gluma care iți va aduce zambetul pe buze

09:10, 08.03.2024 - Glumele sunt o modalitate de a trece prin viața mult mai ușor. In orice moment poți sa gasești umor intr-o situație problematica și se va schimba abordarea pe care o ai, in mod radical. Bancurile de mai jos te vor inveseli și iți vor face ziua mai buna.

DGASPC Maramureș cauta directori adjuncți!

08:40, 27.02.2024 - DIRECTIA GENERALA DE ASISTENTA SOCIALA SI PROTECTIE A COPILULUI MARAMURES organizeaza concurs pentru ocuparea urmatoarelor funcții contractuale de conducere vacante : – Director Adjunct – grad profesional II, perioada nedeterminata – 1 post ( zona Sighetu Marmatiei, Poienile de Sub Munte si Viseu);…

Banc: ”Nu stiu ce sa ma fac cu sotul meu!”. Gluma care te va face sa razi in hohote

08:30, 16.02.2024 - Bancurile reușesc sa ne binedispuna in fiecare moment. Poate ca avem o zi negetiva, dar acest gand se duce cand ne amintim de venirea weekend-ului. Mai avem doar o zi pana cand vom petrece timp alaturi de cei dragi, iar glumele nu pot sa lipseasca in astfel de momente placute.

Banc: ”Dragule, ce cadou imi vei lua de ziua mea de naștere?” Gluma care iți va face ziua mai buna

09:35, 10.02.2024 - Este sambata și dispoziția buna este la indemana tuturor. Bancurile reușesc sa ne schimbe starea și ne fac mai fericiți. Ele sunt haioase și ne vor aduce zambetul pe buze, mai ales intr-o zi de weekend.


Ce parere ai despre aceasta stire?