Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Banc: ”Diferența între femei și bărbați”. Gluma care îți va aduce zâmbetul pe buze

Publicat:

Glumele sunt o modalitate de a trece prin viața mult mai ușor. In orice moment poți sa gasești umor intr-o situație problematica și se va schimba abordarea pe care o ai, in mod radical. Bancurile de mai jos te vor inveseli și iți vor face ziua mai buna.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Banc: "Casatoria nu e așa cum ma așteptam..." Bancul care iți va aduce zambetul pe buze

08:20, 22.04.2024 - E luni, iar daca vrei sa iți incepi ziua cu zambetul pe buze, ai ajuns in locul potrivit. Glumele din randurile de mai jos te vor ajuta sa te binedispui și sa ai un vibe bun, chiar daca saptamana de lucru abia a inceput, iar vremea e ploioasa.

Banc: "Sa zicem ca ai 5.000 de euro..." Gluma care iți va aduce zambetul pe buze

23:40, 13.04.2024 - Daca vrei sa te binedispui puțin in aceasta seara de sambata, și sa uiți de gandurile și problemele pe care le ai, și care, poate, nu-ți dau pace, noi venim cu soluția. Iți prezentam in randurile de mai jos cateva bancuri care, cu siguranța, iți vor aduce zambetul pe buze.

Banc: ”Interviu la teatru cu un actor” Gluma iți va aduce zambetul pe buze

09:35, 06.04.2024 - Este weekend și avem timp liber pentru ceea ce ne dorim. Putem face activitațile preferate sau petrecem timp cu familia. Indiferent de ce alegi, un lucru nu trebuie sa lipseasca deloc și anume glumele haioase. Ele te vor face sa razi și iți vor oferi o stare de bine toata ziua.

Furt in grup din magazine! Banuiți de furt, reținuți de polițiști (doi barbati si doua femei)

06:00, 23.02.2024 - In aceasta saptamana, polițiștii din cadrul Secției de poliție rurala Costești au reținut pentru 24 de ore principalii banuiți in cazul unei infracțiuni de furt, doi barbați de 21 și 43 de ani și doua tinere de 17 și 18 ani, toți din municipiul Buzau.

Protocol de colaborare, destinat promovarii egalitații de gen și combaterii discriminarii și harțuirii la locul de munca

16:40, 19.02.2024 - Uniunea Naționala a Experților in Legislația Muncii (UNELM) și Agenția Naționala pentru Egalitatea de Șanse intre Femei și Barbați (ANES) anunța semnarea unui protocol de colaborare, destinat promovarii egalitații de gen și combaterii discriminarii și harțuirii la locul de munca. Acest parteneriat marcheaza…

Banc: ”Dragule, ce cadou imi vei lua de ziua mea de naștere?” Gluma care iți va face ziua mai buna

09:35, 10.02.2024 - Este sambata și dispoziția buna este la indemana tuturor. Bancurile reușesc sa ne schimbe starea și ne fac mai fericiți. Ele sunt haioase și ne vor aduce zambetul pe buze, mai ales intr-o zi de weekend.

Banc: ”Un domn și o doamna, imbracați elegant intra in hotel”. Continuarea glumei te va face sa razi in hohote

21:10, 09.02.2024 - Ne pregatim de weekend și vom avea parte de zile insorite și voie buna. Bancurile ne aduc intotdeauna zambetul pe buze. Glumele selectate mai jos sunt perfecte pentru toata lumea, iar ele vor umple casa de veselie.


Ce parere ai despre aceasta stire?