Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Banc: "Să zicem că ai 5.000 de euro..." Gluma care îți va aduce zâmbetul pe buze

Publicat:

Daca vrei sa te binedispui puțin in aceasta seara de sambata, și sa uiți de gandurile și problemele pe care le ai, și care, poate, nu-ți dau pace, noi venim cu soluția. Iți prezentam in randurile de mai jos cateva bancuri care, cu siguranța, iți vor aduce zambetul pe buze.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Banc: "Casatoria nu e așa cum ma așteptam..." Bancul care iți va aduce zambetul pe buze

08:20, 22.04.2024 - E luni, iar daca vrei sa iți incepi ziua cu zambetul pe buze, ai ajuns in locul potrivit. Glumele din randurile de mai jos te vor ajuta sa te binedispui și sa ai un vibe bun, chiar daca saptamana de lucru abia a inceput, iar vremea e ploioasa.

Banc: ”Interviu la teatru cu un actor” Gluma iți va aduce zambetul pe buze

09:35, 06.04.2024 - Este weekend și avem timp liber pentru ceea ce ne dorim. Putem face activitațile preferate sau petrecem timp cu familia. Indiferent de ce alegi, un lucru nu trebuie sa lipseasca deloc și anume glumele haioase. Ele te vor face sa razi și iți vor oferi o stare de bine toata ziua.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, o noua gluma la matinal. Asistenta TV a adus zambetul pe buze colegilor: ”Daca spargi...”

10:05, 26.03.2024 - Ramona Olaru aduce zambetul pe buze colegilor ei in fiecare dimineața. Asistenta TV are simțul umorului, iar glumele pe care le spune ii binedispune pe toți. In cadrul matinalului de la Antena 1, vedeta este plina de voie buna.

Neatza cu Razvan și Dani. Gluma zilei spusa de Ramona Olaru. Asistenta TV le-a adus zambetul pe buze colegilor ei: „Daca iți place...”

09:45, 15.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și mereu reușește sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatorii de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Vedeta le-a adus zambetul pe buze colegilor ei!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in direct. Asistenta TV a inceput saptamana cu zambetul pe buze: ”Calendarul 2023 a fost...” / VIDEO

08:40, 11.03.2024 - Așa cum se intampla de fiecare data, Ramona Olaru și-a inceput ziua de luni cu zambetul pe buze. Asistenta TV a revenit cu o noua gluma cu care a luat pe toata lumea prin surprindere. Ramona Olaru a adus energia de care aveau cu toții nevoie intr-o zi de luni.

Banc: ”Diferența intre femei și barbați”. Gluma care iți va aduce zambetul pe buze

09:10, 08.03.2024 - Glumele sunt o modalitate de a trece prin viața mult mai ușor. In orice moment poți sa gasești umor intr-o situație problematica și se va schimba abordarea pe care o ai, in mod radical. Bancurile de mai jos te vor inveseli și iți vor face ziua mai buna.

Banc: "Sufar de o amnezie, aud ceva si uit!" Continuarea iți va aduce zambetul pe buze

15:35, 18.02.2024 - Este weekend și, cu siguranța, ai o stare de bine! Daca ești relaxat și vrei sa te delectezi cu o serie de glume care sa-ți aduca zambetul pe buze, noi iți prezentam cele mai amuzante bancuri.

Banc: ”O femeie vrea sa divorteze de sotul ei”. Continuarea glumei iți va aduce zambetul pe buze

09:05, 05.02.2024 - Ne aflam in prima zi din saptamana și e nevoie sa o incepem așa cum se cuvine. Cateva bancuri haioase ne vor face ziua de luni mult mai buna și vor starni hohote de ras. Situațiile hilare in care ajung personajele te mai vor, te vor amuza pe cinste.

Cuvinte cheie:

gluma aduce zambetul zicem

Ce parere ai despre aceasta stire?