Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Banc: "Sufăr de o amnezie, aud ceva şi uit!" Continuarea îți va aduce zâmbetul pe buze

Publicat:

Este weekend și, cu siguranța, ai o stare de bine! Daca ești relaxat și vrei sa te delectezi cu o serie de glume care sa-ți aduca zambetul pe buze, noi iți prezentam cele mai amuzante bancuri.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Banc: "Casatoria nu e așa cum ma așteptam..." Bancul care iți va aduce zambetul pe buze

08:20, 22.04.2024 - E luni, iar daca vrei sa iți incepi ziua cu zambetul pe buze, ai ajuns in locul potrivit. Glumele din randurile de mai jos te vor ajuta sa te binedispui și sa ai un vibe bun, chiar daca saptamana de lucru abia a inceput, iar vremea e ploioasa.

Banc: "Nu am putut sa dorm deloc..." Continuarea te va face sa razi in hohote

23:46, 15.04.2024 - E luni seara, a inceput o noua saptamana, așadar e momentul perfect sa te bucuri și sa te relaxezi citind cateva glume care sa iți aduca zambetul pe buze. Termina-ți ziua cu zambetul pe buze!

Banc: "Sa zicem ca ai 5.000 de euro..." Gluma care iți va aduce zambetul pe buze

23:40, 13.04.2024 - Daca vrei sa te binedispui puțin in aceasta seara de sambata, și sa uiți de gandurile și problemele pe care le ai, și care, poate, nu-ți dau pace, noi venim cu soluția. Iți prezentam in randurile de mai jos cateva bancuri care, cu siguranța, iți vor aduce zambetul pe buze.

Banc: ”Interviu la teatru cu un actor” Gluma iți va aduce zambetul pe buze

09:35, 06.04.2024 - Este weekend și avem timp liber pentru ceea ce ne dorim. Putem face activitațile preferate sau petrecem timp cu familia. Indiferent de ce alegi, un lucru nu trebuie sa lipseasca deloc și anume glumele haioase. Ele te vor face sa razi și iți vor oferi o stare de bine toata ziua.

Banc: "Soțul ajunge in zori acasa. Nevasta il intreaba, cu ton de cearta..." Continuarea iți va aduce zambtul pe buze

00:26, 04.04.2024 - Cauți cea mai buna modalitate de a te binedispune și de a-i face și pe cei din jurul tau sa rada? Ai ajuns in locul potrivit. Fie ca incerci sa iți schimbați propria stare de spirit sau cauți un stimulent pentru a-i face sa rada pe cei apropiați, citește bancurile din randurile de mai jos și ziua ta…

HBO Max aduce 27 de producții noi in aprilie. Continuarea filmului „Mamma Mia!”, printre noutați

19:45, 01.04.2024 - HBO Max aduce, chiar de la inceputul lui aprilie, 27 de filme, sezoane și producții noi pe platforma. La care, bineințeles, se adauga tot conținutul deja disponibil pe platforma, care poate fi urmarit la orice ora din zi sau din noapte.

Banc: ”Diferența intre femei și barbați”. Gluma care iți va aduce zambetul pe buze

09:10, 08.03.2024 - Glumele sunt o modalitate de a trece prin viața mult mai ușor. In orice moment poți sa gasești umor intr-o situație problematica și se va schimba abordarea pe care o ai, in mod radical. Bancurile de mai jos te vor inveseli și iți vor face ziua mai buna.

Banc: ”O femeie vrea sa divorteze de sotul ei”. Continuarea glumei iți va aduce zambetul pe buze

09:05, 05.02.2024 - Ne aflam in prima zi din saptamana și e nevoie sa o incepem așa cum se cuvine. Cateva bancuri haioase ne vor face ziua de luni mult mai buna și vor starni hohote de ras. Situațiile hilare in care ajung personajele te mai vor, te vor amuza pe cinste.


Ce parere ai despre aceasta stire?