Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Patru poliţişti au fost ucişi într-un schimb de focuri în Statele Unite

Publicat:
Patru poliţişti au fost ucişi într-un schimb de focuri în Statele Unite

Patru politisti au fost ucisi luni intr-un schimb de focuri in timpul unei operatiuni de arestare a unui suspect, care a fost la randul sau ucis, in Charlotte, in statul american Carolina de Nord.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Patru politisti uciși intr-un schimb de focuri in Carolina de Nord

16:35, 30.04.2024 - Patru politisti au fost ucisi luni intr-un schimb de focuri in timpul unei operatiuni de arestare a unui suspect, care a fost la randul sau ucis, in Charlotte, in statul american Carolina de Nord, potrivit AGERPRES.

Masacru! Patru polițiști, impușcați mortal in SUA in timp ce incercau sa aresteze un barbat

12:41, 30.04.2024 - Patru polițiști au fost impușcați mortal și alții au fost raniți in timp ce incercau sa aresteze un barbat. Incidentul a avut loc marți in Charlotte din statul american Carolina de Nord. Barbatul cautat de polițiști a murit și el.

Scene inspaimantatoare in SUA. Patru politisti ucisi si alti patru raniti, intr-un schimb de focuri – VIDEO

10:40, 30.04.2024 - Scene cutremuratoare in sud-estul Statelor Unite. Mai mulți oamenii ai legii au cazut victime unui incident armat.  Bilanțul este unul cumplit – patru morți și tot atația raniți in randul oamenilor legii. Patru politisti au fost ucisi, iar alti patru raniti, anunta autoritatile locale, relateaza AFP,…

Scena desprinsa dintr-un film de acțiune: Patru polițiști impușcați mortal in timp ce incercau sa aresteze un barbat

09:25, 30.04.2024 - Patru polițiști au fost impușcați mortal și alții au fost raniți in timp ce incercau sa aresteze un barbat. Incidentul a avut loc marți in Charlotte din statul american Carolina de Nord. Barbatul cautat de polițiști a murit și el.

Fenomen bizar care nu a mai avut loc de peste 200 de ani. Oamenii sunt terorizați. Ultima invazie a avut loc in 1803

14:15, 24.04.2024 - Sezonul de anul acesta al cicadelor, o specie misterioasa de insecte, a fost denumit „Cicadageddon”. Asta din cauza faptului ca, anul acesta, s-a suprapus apariția unui numar extrem de mare de specii - un fenomen rar care are loc la cateva sute de ani.  Mulți oameni asociaza sunetul cicadelor cu sfarșitul…

Politisti atacati cu securea. Focuri de arma pentru calmarea unui barbat care-si batea tatal

18:55, 01.04.2024 - Un caz de violenta in familie, care a avut loc in judetul Neamt, s-a soldat cu arestarea preventiva a unui individ agresiv. Pentru calmarea acestuia a fost necesara si interventia mascatilor.

VIDEO| Panica totala! Schimb de focuri intr-o sala de concerte din Moscova

07:05, 23.03.2024 - Un important schimb de focuri de arma, urmat de un incendiu, a avut loc vineri, intr-o sala de concerte de la periferia Moscovei, in Rusia. Pe rețelele de socializare circula videoclipuri care arata mulțimea in panica. Nu se știe de la ce a pornit Evenimentul tragic a avut loc la Crocus City Hall, o…


Ce parere ai despre aceasta stire?