Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

LIVE TEXT – Război în Ucraina: Orașul-port Sevastopol din Crimeea a fost atacat pentru a treia noapte la rând

Publicat:
LIVE TEXT – Război în Ucraina: Orașul-port Sevastopol din Crimeea a fost atacat pentru a treia noapte la rând

Orașul-port Sevastopol din Crimeea ocupata a fost atacat pentru a treia noapte la rand, au informat autoritațile de ocupație. Zeci de drone aeriene și navale au vizat Sevastopolul și Balaklava, alt oras din apropiere, a susținut , oficial instalat de rusi la Sevastopol. Resturile unei drone au lovit substația din Sevastopol si echipamentele au trebuit sa fie oprite, provocand pene de curent.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Ucraina anunța ca a distrus ultima nava de razboi rusa staționata in Sevastopol

21:45, 21.05.2024 - Armata ucraineana a declarat marti ca a distrus ultima nava de razboi a Rusiei, echipata cu rachete de croaziera, stationata in peninsula Crimeea, ocupata de Moscova, in timpul unei operatiuni desfasurate in weekend, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.

Razboi in Ucraina, ziua 816. Noapte agitata in Ucraina. Ucrainenii susțin ca au doborat zeci de drone lansate de ruși

10:55, 19.05.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 816. Președintele rus Vladimir Putin vede in amenințarea cu migrația in masa drept o „arma” pentru a diviza și slabi Europa, avertizeaza premierul Estoniei, Kaja Kallas.

LIVE TEXT – Razboi in Ucraina: Drone manevrate de armata rusa au lovit orașul Harkov

06:35, 17.05.2024 - Cel puțin cinci drone rusești au lovit joi noaptea orașul Harkov, in nord-estul Ucrainei, iar orașul ramane in pericol, a declarat guvernatorul regional Oleg Sinehubov pe Telegram, conform Reuters. Primarul din Harkov, Igor Terejov, a declarat ca a fost lovit cartierul Osnovianski si a fost declansat…

Razboi in Ucraina, ziua 812. Rusia spune ca a doborat rachete americane ATACMS cu care Ucraina ar fi atacat Crimeea

09:41, 15.05.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 812. Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a cerut partenerilor occidentali sa accelereze livrarile de arme promise, in condițiile in care Kievul incearca sa respinga o noua ofensiva ruseasca in nord-estul țarii.

Rusia – Ucraina, ziua 780: Moscova susține ca armata Kievului a atacat Crimeea cu rachete cu raza lunga de acțiune

10:31, 04.05.2024 - Sistemele de aparare antiaeriana ruse au distrus patru rachete ATACMS cu raza lunga de actiune, furnizate de SUA Kievului si care au fost lansate de fortele ucrainene asupra peninsulei Crimeea, a anuntat in aceasta dimineata Ministerul Apararii de la Moscova.Amploarea si impactul atacului asupra peninsulei…

Ucrainenii ar fi atacat cu drone in interiorul Rusiei peste noapte. Mai multe instalații energetice din Smolensk sunt in flacari

09:01, 24.04.2024 - Ucraina a lansat un atac de amploare in interiorul teritoriului Rusiei, folosind drone de atac și provocand un incendiu grav la instalațiile energetice și de combustibil din regiunea Smolensk, relateaza Reuters.

Rușii au atacat cu rachete și drone Ucraina. 15 explozii in Harkov, orașul a ramas fara curent electric

08:21, 22.03.2024 - Rușii au atacat cu rachete și drone in timpul nopții mai multe orașe ucrainene, iar cel mai puternic lovit a fost Harkov unde au fost cel puțin 15 explozii, iar alimentarea cu energie electrica a fost oprita.

Ucraina a atacat Rusia cu zeci de drone, pentru a doua noapte la rand. Rușii spun ca au distrus 30 dintre ele

09:15, 13.03.2024 - Ucraina a atacat cu drone pentru a doua noapte consecutiv mai multe regiuni din Rusia. Peste 30 de drone au fost distruse in aer deasupra regiunii Voronej, au declarat oficiali ruși citați de Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?