Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Ucraina anunță că a distrus ultima navă de război rusă staționată în Sevastopol

Publicat:
VIDEO Ucraina anunță că a distrus ultima navă de război rusă staționată în Sevastopol

Armata ucraineana a declarat marti ca a distrus ultima nava de razboi a Rusiei, echipata cu rachete de croaziera, stationata in peninsula Crimeea, ocupata de Moscova, in timpul unei operatiuni desfasurate in weekend, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Putin anunța condițiile Rusiei pentru negocierile de pace in Ucraina

17:50, 14.06.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a declarat vineri ca va ordona o incetare imediata a focului de indata ce Ucraina isi va retrage trupele din cele patru regiuni anexate de Moscova in estul si sudul tarii si va renunta la planurile de aderare la NATO, potrivit EFE si Reuters. "De indata ce Kievul va anunta…

Ucraina anunța ca a lovit trei sisteme rusesti de aparare antiaeriana din Crimeea

17:40, 10.06.2024 - Armata ucraineana a declarat ca a avariat in timpul noptii trei sisteme rusesti de aparare sol-aer, in atacuri cu rachete desfasurate in peninsula Crimeea ocupata de Moscova, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.

Ucraina a distrus ultima nava purtatoare de rachete staționata in Crimeea

20:40, 22.05.2024 - Armata ucraineana a confirmat marti ca a distrus ultima nava de razboi a Rusiei stationata in peninsula Crimeea ocupata, in timpul unei operatiuni desfasurate in weekend, relateaza Reuters.

Ucrainenii afirma ca au distrus 10 drone lansate de Rusia

10:50, 10.05.2024 - Sistemele de aparare aeriana ale Ucrainei au distrus toate cele 10 drone de atac lansate de Rusia in cursul noptii, au declarat vineri fortele aeriene ucrainene, informeaza Reuters. Fortele aeriene au precizat ca Rusia a lansat si doua rachete antiaeriene ghidate, dar nu este clar ce s-a intamplat cu…

Moscova anunța o riposta 'devastatoare' daca Ucraina va lovi podul din Crimeea

21:10, 03.05.2024 - Oricarui atac ucrainean susținut de Occident impotriva podului din Crimeea sau a Crimeei insasi i se va raspunde puternic de catre Rusia, a declarat vineri purtatoarea de cuvant a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, citata de Reuters, conform Rador Radio Romania.

Armata rusa isi face un centru de producție pentru drone

17:26, 20.04.2024 - Ministerul rus al Apararii va infiinta un centru stiintific si de productie pentru drone si „complexuri robotice”, a declarat sambata ministrul rus al apararii, Serghei Soigu, conform institutiei pe care o conduce, relateaza Reuters. Soigu a facut acest anunt in timp ce inspecta un poligon de testare…

Seful FSB acuza SUA, Regatul Unit si Ucraina ca se afla in spatele atacului de la Moscova (TASS)

18:05, 26.03.2024 - Directorul Serviciului Federal de Securitate al Rusiei (FSB, fostul KGB), Aleksandr Bortnikov, a declarat marti ca SUA, Regatul Unit si Ucraina se afla in spatele atacului de la sala de concerte Crocus City Hall de langa Moscova, informeaza Reuters, care citeaza TASS.

Kievul, dupa declaratiile lui Putin despre zona-tampon: „Este o declaratie ca razboiul nu va face decat sa se intensifice”

18:30, 18.03.2024 - Consilierul prezidential ucrainean Mihailo Podoliak a declarat luni ca ideea liderului rus Vladimir Putin de a crea o zona tampon in interiorul teritoriului ucrainean este un indiciu clar ca Moscova planuieste sa escaladeze razboiul din Ucraina, informeaza News.ro, care citeaza Reuters.Vladimir Putin…


Ce parere ai despre aceasta stire?