Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Război în Ucraina, ziua 812. Rusia spune că a doborât rachete americane ATACMS cu care Ucraina ar fi atacat Crimeea

Publicat:
Război în Ucraina, ziua 812. Rusia spune că a doborât rachete americane ATACMS cu care Ucraina ar fi atacat Crimeea

Razboi in Ucraina, ziua 812. Președintele ucrainean a cerut partenerilor occidentali sa accelereze livrarile de arme promise, in condițiile in care Kievul incearca sa respinga o noua ofensiva ruseasca in nord-estul țarii.

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol si foto: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia acuza Ucraina ca a atacat regiunea Belgorod cu bombe ghidate franceze si rachete anti-radar americane

16:36, 18.05.2024 - Rusia a acuzat sambata Kievul ca a atacat cu bombe ghidate franceze Hammer si cu rachete anti-radar americane HARM regiunea rusa Belgorod, de la granita cu Ucraina, transmite AFP, preluata de Agerpres.

LIVE TEXT – Razboi in Ucraina: Rusia anunța cucerirea unui simbol. Ploaie de rachete ATACMS in Crimeea

04:11, 16.05.2024 - 8.000 de civili au fost evacuați din regiunea Harkov, de teama rusilor care au deschis aici un nou front. In orasul Vovceansk au loc lupte de strada, iar rusii anunta ca au mai cucerit doua sate. Trei civili au fost uciși in regiunea Harkov in ultimele 24 de ore și o drona a ranit doi polițiști.

Rusia susține ca a doborat 10 rachete ATACMS lansate de Ucraina deasupra peninsulei Crimeea

09:01, 15.05.2024 - Ministerul Apararii rus a anuntat miercuri ca fortele sale aeriene au distrus 10 rachete cu raza lunga de actiune de tip ATACMS lansate de armata ucraineana in cursul noptii asupra peninsulei ucrainene Crimeea, relateaza Reuters.

Razboi in Ucraina, ziua 800. Rusia anunta ca Ucraina a atacat Crimeea ocupata cu rachete cu raza lunga de actiune ATACMS

10:05, 04.05.2024 - Sistemele de aparare antiaeriana ruse au distrus patru rachete ATACMS cu raza lunga de actiune, furnizate de SUA Kievului si care au fost lansate de fortele ucrainene asupra peninsulei Crimeea (n.r. – aflata din 2014 sub ocupatie rusa), a anuntat sambata dimineata Ministerul Apararii rus, informeaza…

S-a declanșat nebunia: Rusia anunța ca Ucraina a atacat Crimeea cu rachete americane ATACMS/ Video

09:10, 04.05.2024 - Sistemele de aparare antiaeriana ruse au distrus patru rachete ATACMS cu raza lunga de actiune, furnizate de SUA Kievului si care au fost lansate de fortele ucrainene asupra peninsulei Crimeea (aflata sub ocupatie rusa - n.r.), a anuntat sambata dimineata Ministerul Apararii rus, informeaza dpa.

Rusia susține ca a doborat șase rachete americane de tip ATACMS. Ar fi fost interceptate deasupra Crimeei ocupate

16:50, 30.04.2024 - Rusia a anuntat, marti, ca sistemele sale de aparare aeriana au doborat sase rachete ATACMS (Army Tactical Missile Systems) produse in SUA si lansate de Ucraina in ultimele 24 de ore, relateaza Reuters.

Razboi in Ucraina, ziua 773. Kievul ar putea ramane fara rachete de aparare antiaeriana daca Rusia continua bombardamentele, avertizeaza Zelenski

11:05, 07.04.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a avertizat, in declaratii difuzate sambata, ca Ucraina ar putea ramane fara rachete de aparare antiaeriana daca Rusia isi continua campania intensa de bombardamente cu mijloace cu raza lunga de actiune, relateaza Reuters. Cel mai dur avertisment de pana acum…

Razboi in Ucraina, ziua 757 | Rusia a bombardat cu rachete și drone Kievul și mai multe regiuni din Ucraina

09:00, 21.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 757 | Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a cerut liderilor mondiali ca o ordine internationala bazata pe reguli sa "functioneze din nou", opunandu-se utilizarii fortei de catre Rusia.


Ce parere ai despre aceasta stire?