Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Neatza cu Răzvan și Dani. Gluma zilei spusă de Ramona Olaru. Asistenta TV le-a adus zâmbetul pe buze colegilor ei: „Dacă îți place...”

Publicat:

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca are glumele la ea și mereu reușește sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatorii de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Vedeta le-a adus zambetul pe buze colegilor ei!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei. Ce ironie a facut asistenta TV: „Anul asta nu se mai ține...” / VIDEO

08:31, 27.03.2024 - Așa cum ne-a obișnuit, și in aceasta dimineața, Ramona Olaru a adus zambetele pe chipurile colegilor ei și, cu siguranța, și pe chipurile telespectatorilor. Ce ironie a facut asistenta TV in ediția de astazi a emisiunii Neatza cu Razvan și Dani. 

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, o noua gluma la matinal. Asistenta TV a adus zambetul pe buze colegilor: ”Daca spargi...”

10:05, 26.03.2024 - Ramona Olaru aduce zambetul pe buze colegilor ei in fiecare dimineața. Asistenta TV are simțul umorului, iar glumele pe care le spune ii binedispune pe toți. In cadrul matinalului de la Antena 1, vedeta este plina de voie buna.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in platou. Asistenta TV i-a amuzat pe colegii ei: „Pana nu de mult...”

08:50, 21.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și in fiecare zi spune cate un banc in emisiune Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Ea a reușit sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatori.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in direct. Asistenta TV și-a amuzat colegii: ”Cand vad indragostiții...” / VIDEO

09:50, 12.03.2024 - Ramona Olaru reușește sa aduca zambetul pe buzele colegilor in fiecare dimineața. Asistenta TV se folosește de simțul umorului pentru a destinge atmosfera, astfel ca glumele pe care le rostește vor amuza pe toata lumea.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in direct. Asistenta TV a inceput saptamana cu zambetul pe buze: ”Calendarul 2023 a fost...” / VIDEO

08:40, 11.03.2024 - Așa cum se intampla de fiecare data, Ramona Olaru și-a inceput ziua de luni cu zambetul pe buze. Asistenta TV a revenit cu o noua gluma cu care a luat pe toata lumea prin surprindere. Ramona Olaru a adus energia de care aveau cu toții nevoie intr-o zi de luni.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma despre babele din luna martie: „Privind catre varsta pe care...”

09:10, 01.03.2024 - Ramona Olaru spune zilnic glume in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. In aceasta dimineața, asistenta TV a spus un banc despre babele din luna martie. Vedeta i-a amuzat pe colegii ei și cu siguranța și pe telespectatori.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in direct: ”Vreau doar sa le spun fetelor sa…” / VIDEO

09:15, 28.02.2024 - Ramona Olaru și-a incantat colegii de platou cu o noua gluma, la Neatza cu Razvan și Dani. Asistenta TV a descoperit deja rețeta succesului pentru a-i face sa rada și o pune in aplicare an fiecare dimineața! Iata ce gluma a ales, de aceasta data, Ramona Olaru!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in platou. Ce a spus asistenta TV despre bogații din București: ”Cu cat ești mai...” / VIDEO

09:45, 19.02.2024 - Ramona Olaru a inceput o noua ediție Neatza cu Razvan și Dani cu zambetul pe buze. Asistenta TV a pregatit, in prima zi a saptamanii, o gluma amuzanta prin care i-a ironizat pe bogații din București, din zonele exclusiviste. Iata ce a spus asistenta TV in direct.


Ce parere ai despre aceasta stire?