Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acces Direct. O româncă a vrut să-și renoveze apartamentul, dar s-ar fi ales cu pereții făcuți zob de electricieni:"Mă tot terorizau. Puteau să mă și omoare în casă, acolo" 

Publicat:

O romanca din Italia și-a luat concediu 15 zile pentru a veni in țara, cu scopul de a-și renova apartamentul pe care il primise de la matușa ei. A angajat pentru asta o firma de electricieni, insa lucrurile nu au decurs așa cum și-ar fi imaginat ea. Ce s-a intamplat, de fapt.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Caz ingrozitor in Italia. O romanca a fost gasita moarta in casa. Care ar fi cauza decesului

10:10, 03.05.2024 - O romanca și-a gasit sfarșitul cu cateva zile inainte de Paște, in Italia. Aceasta a fost gasita moarta intr-o locuința in care mai stateau și alte persoane, venite in vizita. Polițiștii au efectuat cercetari la fața locului, pentru a afla care ar fi cauza decesului.

Acces Direct. O femeie, pacalita de socri sa munceasca in Italia pentru a face o casa. Mihaela nu s-a ales cu nimic și a fost data afara: „Toți banii ii trimiteam” / VIDEO

16:51, 27.03.2024 - O femeie a fost pacalita de socri sa munceasca in Italia pentru a face o casa alaturi de soțul ei. Cei doi nu s-au ales cu nimic, dupa 16 ani de stat in strainatate. Ba chiar mai mult, ei au ajuns sa fie dați afara din vila. Ce a marturisit Mihaela, in exclusivitate pentru Acces Direct.

Ștefania, romanca moarta in incendiul din Italia, a incercat sa ii salveze pe cei trei copii ai ei dintre flacari. Ce a facut, dupa ce apartamentul ei a luat foc

16:25, 16.03.2024 - Au aparut detalii halucinante despre incendiul din Italia. Ștefania, romanca care a murit, a incercat sa ii salveze pe cei trei copii ai ei in momentul inncare a vpzut ca sunt in pericol. Iata ce a facut, duppa ce flacarile i-au curprins apartamentul. Din nefericire, cei patru au murit.

Caz ingrozitor in Italia. O romanca este acuzata de omor, dupa ce a lovit cu mașina un marocan

23:05, 14.03.2024 - O romanca are probleme grave cu legea in Italia. Risca mulți ani de inchisoare, caci este acuzata de omor. Femeia a lovit mortal un marocan, in timp ce se afla la volanul mașinii sale. Barbatul a suferit rani foarte grave, care i-au fost fatale.

Badanta romanca in Italia, acuzata de dispariția și moartea unei batrane. Ce acuzații ii aduce fiica varstnicei: „Nu este posibil...”

11:30, 14.03.2024 - Un caz șocant s-a petrecut in Torino, Italia! O badanda romanca in Italia este acuzata de dispariția și moartea unei batrane. Iata ce acuzații ii aduce fiica varstnicei in varsta de 78 de ani!

Box: pugiliștii Loredana Marin si Robert Jitaru au obtinut victorii in primele lor meciuri din turneul preolimpic de la Busto Arsizio

04:20, 06.03.2024 - Loredana Marin si Robert Jitaru au obtinut victorii, marti, in primele lor meciuri din turneul preolimpic de la Busto Arsizio (Italia), in timp ce Marcel Nistreanu a pierdut. Loredana Andreea Marin a invins-o pe ghaneza Anatu Mohammed prin KO tehnic in prima repriza, in runda inaugurala a cat. 60…

O romanca a fost aruncata din mașina și lovita in mod brutal, in Italia. Tanara de 24 de ani a ajuns la spital

16:45, 28.02.2024 - O tanara de 24 de ani a trecut prin momente cumplite dupa ce a fost aruncata dintr-o mașina, apoi batuta cu bestialitate. Totul s-a intamplat pe o strada principala din Marina di Carrara, Italia, iar martorii au chemat autoriațile pentru a o salva.

O prostituata romanca a ridicat un imperiu imobiliar in Italia. Autoritațile i-au confiscat bunuri de 3,4 milioane de euro, printre care si o biserica

12:30, 27.02.2024 - Caz șocant de evaziune fiscala și spalare de bani in Italia. O prostituata romanca a ridicat un imperiu imobiliar. Autoritațile i-au confiscat bunuri in valoare de 3,4 milioane de euro, inclusiv o cladire de biserica.


Ce parere ai despre aceasta stire?