Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vreme predominant înnorată, dar fără precipitații: Meteorologii promit condiții ideale pentru plimbări astăzi

Publicat:
Vreme predominant înnorată, dar fără precipitații: Meteorologii promit condiții ideale pentru plimbări astăzi

Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit de Stat. Cerul va fi acoperit, cu o tendința de imbunatațire a condițiilor atmosferice spre sfarșitul zilei.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Cer innorat și vreme calma: Meteorologii prognozeaza o zi de iarna cu temperaturi moderate, astazi

08:05, 23.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, iar posibilitațile de precipitații vor fi minime, oferind o zi calma din punct de vedere meteorologic.

Zi calma cu cerul acoperit: Meteorologii prognozeaza temperaturi moderate pentru astazi

07:15, 23.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, iar posibilitațile de precipitații vor fi minime, oferind o zi calma din punct de vedere meteorologic.

Zi predominant innorata: Meteorologii anunța o șansa redusa de ploaie și temperaturi moderate pentru astazi

07:16, 10.02.2024 - Astazi, Moldova se va bucura de o zi predominant innorata, cu o tendința scazuta de precipitații. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, cel mai semnificativ aspect al prognozei este probabilitatea redusa de ploaie.

Vreme predominant innorata astazi: Meteorologii anunța o zi uscata cu temperaturi in creștere

07:15, 09.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, cu o tendința scazuta de precipitații, menținand condițiile uscate pe parcursul zilei.

Vreme innorata și precipitații slabe: Meteorologii ne promit lapovița și ploi pentru astazi, pe intreg teritoriul țarii

08:25, 26.01.2024 - Astazi, Moldova se confrunta cu o vreme predominant innorata, cu posibilitați de precipitații. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, cel mai semnificativ aspect al prognozei este probabilitatea crescuta de ploaie.

Vreme innorata și posibile ploi: Meteorologii ne avertizeaza pentru o zi cu temperaturi scazute care cresc treptat

07:17, 26.01.2024 - Astazi, Moldova se confrunta cu o vreme predominant innorata, cu posibilitați de precipitații. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, cel mai semnificativ aspect al prognozei este probabilitatea crescuta de ploaie.

Zi de iarna innorata și racoroasa: Meteorologii prevad posibilitatea de precipitații spre seara

07:17, 24.01.2024 - Astazi, Moldova se confrunta cu o zi predominant innorata, cu o tendința de racire a temperaturilor. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, se remarca o posibilitate de precipitații spre seara.

Ziua incepe cu frig: Meteorologii anunța incalzire treptata și cer parțial noros, dar ce ne așteapta spre seara?

07:15, 22.01.2024 - Astazi, Moldova se va confrunta cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, cu o tendința de inseninare spre mijlocul zilei, fara așteptari de precipitații.


Ce parere ai despre aceasta stire?