Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zi însorită și plăcută: Meteorologii ne promit o vreme excelentă pentru activități în aer liber

Publicat:
Zi însorită și plăcută: Meteorologii ne promit o vreme excelentă pentru activități în aer liber

Astazi, Moldova se bucura de o zi predominant insorita, cu cerul variind intre senin și parțial noros. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, cel mai semnificativ aspect al prognozei este lipsa precipitațiilor, ceea ce sugereaza o zi excelenta pentru activitați in aer liber.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Avertizare de vreme rea in Moldova. Urmeaza averse, grindina și vijelie

15:45, 07.06.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie avertizeaza ca in mai multe zone din Moldova urmeaza un episod de vreme rea. Meteorologii au emis o averizare cod portocaliu de averse, grindina și vijelie. Acesta este valabil vineri dupa amiaza.

ANM anunta vreme calda si insorita pentru inceputul verii. Ce temperaturi vor fi in Dobrogea?

20:10, 01.06.2024 - Meteorologii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM au facut estimarea valorilor termice si a precipitatiilor in intervalul imediat urmator. Pentru urmatoarea perioada, reprezentantii ANM au anuntat o vreme placuta, cu valori normale pentru acest inceput de vara. In prima saptamana a intervalului,…

Cer innorat, dar uscat: Meteorologii prognozeaza o zi placuta pentru astazi

07:15, 19.05.2024 - Astazi, Moldova se va bucura de o zi predominant innorata, cu o tendința generala de cer acoperit. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, se așteapta o zi fara precipitații, marcand astfel caracteristica principala a prognozei meteo pentru ziua de azi.

Cer noros și vreme stabila: Meteorologii prognozeaza o zi uscata și calma, cu temperaturi in creștere

07:15, 09.05.2024 - Astazi, Moldova se afla sub un cer predominant noros, cu o tendința generala de vreme stabila. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, nu se așteapta precipitații semnificative, iar acest aspect domina prognoza meteo pentru ziua de astazi.

Soare și cer variabil: Meteorologii prognozeaza o zi uscata și placuta, ideala pentru activitați in aer liber

07:15, 04.05.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o vreme predominant insorita, cu cer variabil pe parcursul zilei. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, este de așteptat ca vremea sa ramana uscata, fara precipitații semnificative.

Soare și cer senin: Meteorologii promit o zi perfecta pentru activitați in aer liber

07:30, 03.05.2024 - Moldova se bucura astazi de o zi insorita cu o tendința generala de vreme stabila.Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, cel mai semnificativ aspect al prognozei este lipsa ploilor, ceea ce sugereaza o zi excelenta pentru activitați in aer liber.

Cer senin și vreme insorita: Ce temperaturi anunța meteorologii pentru astazi

07:15, 03.04.2024 - Moldova se bucura astazi de o zi predominant insorita, cu cerul variind de la senin la parțial noros. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, este de așteptat ca vremea sa ramana uscata pe tot parcursul zilei, fara precipitații.

Zi insorita cu tendința de innorare: Meteorologii ne pregatesc pentru o zi placuta in aer liber

07:15, 22.03.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o zi predominant insorita, cu o ușoara tendința de innorare spre seara. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, cerul va fi parțial acoperit, cu o probabilitate redusa de precipitații, marcand astfel o zi placuta pentru activitați in aer liber.


Ce parere ai despre aceasta stire?