Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cer înnorat, dar uscat: Meteorologii prognozează o zi plăcută pentru astăzi

Publicat:
Cer înnorat, dar uscat: Meteorologii prognozează o zi plăcută pentru astăzi

Astazi, Moldova se va bucura de o zi predominant innorata, cu o tendința generala de cer acoperit. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, se așteapta o zi fara precipitații, marcand astfel caracteristica principala a prognozei meteo pentru ziua de azi.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Zi insorita și placuta: Meteorologii ne promit o vreme excelenta pentru activitați in aer liber

07:16, 23.05.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o zi predominant insorita, cu cerul variind intre senin și parțial noros. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, cel mai semnificativ aspect al prognozei este lipsa precipitațiilor, ceea ce sugereaza o zi excelenta pentru activitați in aer liber.

Zi insorita cu tendința de innorare: Meteorologii prognozeaza o zi uscata și temperaturi placute

07:15, 17.05.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o zi predominant insorita, cu o ușoara tendința de innorare spre seara. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, este de așteptat ca vremea sa ramana uscata pe tot parcursul zilei.

O zi de primavara perfecta: Meteorologii prognozeaza soare și temperaturi placute, dar cu innorari spre seara

07:15, 11.05.2024 - Vremea in Moldova se anunța predominant insorita astazi, cu o tendința de innorare spre seara. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, exista o posibilitate redusa de precipitații, fara așteptari de ploi semnificative.

Cer noros și vreme stabila: Meteorologii prognozeaza o zi uscata și calma, cu temperaturi in creștere

07:15, 09.05.2024 - Astazi, Moldova se afla sub un cer predominant noros, cu o tendința generala de vreme stabila. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, nu se așteapta precipitații semnificative, iar acest aspect domina prognoza meteo pentru ziua de astazi.

Soare și cer variabil: Meteorologii prognozeaza o zi uscata și placuta, ideala pentru activitați in aer liber

07:15, 04.05.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o vreme predominant insorita, cu cer variabil pe parcursul zilei. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, este de așteptat ca vremea sa ramana uscata, fara precipitații semnificative.

Nori și temperaturi de primavara: Meteorologii prognozeaza o zi fara precipitații semnificative

07:11, 26.04.2024 - Vremea in Moldova se menține predominant noroasa astazi, cu o tendința generala de acoperire a cerului. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, se așteapta o zi cu o probabilitate scazuta de precipitații.

Soare și cer parțial noros: Meteorologii prognozeaza o zi stabila și placuta

07:15, 16.04.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o zi predominant insorita, cu cerul variind de la senin la parțial noros. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, este de așteptat ca vremea sa ramana uscata, cu o probabilitate foarte scazuta de precipitații.

Zi insorita cu tendința de innorare: Meteorologii ne pregatesc pentru o zi placuta in aer liber

07:15, 22.03.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o zi predominant insorita, cu o ușoara tendința de innorare spre seara. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, cerul va fi parțial acoperit, cu o probabilitate redusa de precipitații, marcand astfel o zi placuta pentru activitați in aer liber.


Ce parere ai despre aceasta stire?