Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cer noros și vreme stabilă: Meteorologii prognozează o zi uscată și calmă, cu temperaturi în creștere

Publicat:
Cer noros și vreme stabilă: Meteorologii prognozează o zi uscată și calmă, cu temperaturi în creștere

Astazi, Moldova se afla sub un cer predominant noros, cu o tendința generala de vreme stabila. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, nu se așteapta precipitații semnificative, iar acest aspect domina prognoza meteo pentru ziua de astazi.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Inceput de saptamana fara ploi: Meteorologii anunța temperaturi in creștere și cer variabil

07:16, 20.05.2024 - Moldova se bucura astazi de o vreme predominant innorata, cu o tendința generala de incalzire. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, nu sunt așteptate precipitații, iar aceasta este caracteristica principala a prognozei pentru ziua de astazi.

Zi insorita cu tendința de innorare: Meteorologii prognozeaza o zi uscata și temperaturi placute

07:15, 17.05.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o zi predominant insorita, cu o ușoara tendința de innorare spre seara. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, este de așteptat ca vremea sa ramana uscata pe tot parcursul zilei.

Soare și cer variabil: Meteorologii prognozeaza o zi uscata și placuta, ideala pentru activitați in aer liber

07:15, 04.05.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o vreme predominant insorita, cu cer variabil pe parcursul zilei. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, este de așteptat ca vremea sa ramana uscata, fara precipitații semnificative.

Nori și temperaturi de primavara: Meteorologii prognozeaza o zi fara precipitații semnificative

07:11, 26.04.2024 - Vremea in Moldova se menține predominant noroasa astazi, cu o tendința generala de acoperire a cerului. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, se așteapta o zi cu o probabilitate scazuta de precipitații.

Soare și cer parțial noros: Meteorologii prognozeaza o zi stabila și placuta

07:15, 16.04.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o zi predominant insorita, cu cerul variind de la senin la parțial noros. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, este de așteptat ca vremea sa ramana uscata, cu o probabilitate foarte scazuta de precipitații.

Insorit cu nori spre mijlocul zilei: Meteorologii prognozeaza temperaturi intre trei și paisprezece grade

07:15, 27.03.2024 - Vremea in Moldova se menține predominant insorita astazi, cu cer variabil pe parcursul zilei. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, nu sunt așteptate precipitații, iar acest aspect domina prognoza meteorologica.

Cer innorat și vreme calma: Meteorologii prognozeaza o zi de iarna cu temperaturi moderate, astazi

08:05, 23.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, iar posibilitațile de precipitații vor fi minime, oferind o zi calma din punct de vedere meteorologic.

Zi calma cu cerul acoperit: Meteorologii prognozeaza temperaturi moderate pentru astazi

07:15, 23.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, iar posibilitațile de precipitații vor fi minime, oferind o zi calma din punct de vedere meteorologic.


Ce parere ai despre aceasta stire?