Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zi însorită cu tendință de înnorare: Meteorologii prognozează o zi uscată și temperaturi plăcute

Publicat:
Zi însorită cu tendință de înnorare: Meteorologii prognozează o zi uscată și temperaturi plăcute

Astazi, Moldova se bucura de o zi predominant insorita, cu o ușoara tendința de innorare spre seara. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, este de așteptat ca vremea sa ramana uscata pe tot parcursul zilei.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Vreme insorita cu tendința de innorare: Meteorologii anunța o zi fara precipitații și temperaturi placute

07:15, 25.05.2024 - Vremea in Moldova se anunța predominant insorita astazi, cu o tendința de innorare spre seara. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, se așteapta o zi fara precipitații semnificative.

Ziua incepe cu cer innorat: Meteorologii anunța o zi liniștita și temperaturi placute

07:15, 21.05.2024 - Moldova se bucura astazi de o vreme predominant innorata, cu o tendința generala de cer senin spre sfarșitul zilei. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, nu sunt așteptate precipitații, marcand o zi liniștita din punct de vedere meteorologic.

O zi de primavara perfecta: Meteorologii prognozeaza soare și temperaturi placute, dar cu innorari spre seara

07:15, 11.05.2024 - Vremea in Moldova se anunța predominant insorita astazi, cu o tendința de innorare spre seara. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, exista o posibilitate redusa de precipitații, fara așteptari de ploi semnificative.

Cer noros și vreme stabila: Meteorologii prognozeaza o zi uscata și calma, cu temperaturi in creștere

07:15, 09.05.2024 - Astazi, Moldova se afla sub un cer predominant noros, cu o tendința generala de vreme stabila. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, nu se așteapta precipitații semnificative, iar acest aspect domina prognoza meteo pentru ziua de astazi.

Soare și cer variabil: Meteorologii prognozeaza o zi uscata și placuta, ideala pentru activitați in aer liber

07:15, 04.05.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o vreme predominant insorita, cu cer variabil pe parcursul zilei. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, este de așteptat ca vremea sa ramana uscata, fara precipitații semnificative.

Nori și temperaturi de primavara: Meteorologii prognozeaza o zi fara precipitații semnificative

07:11, 26.04.2024 - Vremea in Moldova se menține predominant noroasa astazi, cu o tendința generala de acoperire a cerului. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, se așteapta o zi cu o probabilitate scazuta de precipitații.

Insorit cu nori spre mijlocul zilei: Meteorologii prognozeaza temperaturi intre trei și paisprezece grade

07:15, 27.03.2024 - Vremea in Moldova se menține predominant insorita astazi, cu cer variabil pe parcursul zilei. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, nu sunt așteptate precipitații, iar acest aspect domina prognoza meteorologica.

Zi insorita cu tendința de innorare: Meteorologii ne pregatesc pentru o zi placuta in aer liber

07:15, 22.03.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o zi predominant insorita, cu o ușoara tendința de innorare spre seara. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, cerul va fi parțial acoperit, cu o probabilitate redusa de precipitații, marcand astfel o zi placuta pentru activitați in aer liber.


Ce parere ai despre aceasta stire?