Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zi însorită cu tendință de înnorare: Meteorologii ne pregătesc pentru o zi plăcută în aer liber

Publicat:
Zi însorită cu tendință de înnorare: Meteorologii ne pregătesc pentru o zi plăcută în aer liber

Astazi, Moldova se bucura de o zi predominant insorita, cu o ușoara tendința de innorare spre seara. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, cerul va fi parțial acoperit, cu o probabilitate redusa de precipitații, marcand astfel o zi placuta pentru activitați in aer liber.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Soare și cer parțial noros: Meteorologii prognozeaza o zi stabila și placuta

07:15, 16.04.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o zi predominant insorita, cu cerul variind de la senin la parțial noros. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, este de așteptat ca vremea sa ramana uscata, cu o probabilitate foarte scazuta de precipitații.

Cer senin și vreme insorita: Ce temperaturi anunța meteorologii pentru astazi

07:15, 03.04.2024 - Moldova se bucura astazi de o zi predominant insorita, cu cerul variind de la senin la parțial noros. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, este de așteptat ca vremea sa ramana uscata pe tot parcursul zilei, fara precipitații.

Zi insorita și placuta: Cum va fi vremea astazi in Moldova, conform meteorologilor?

07:15, 31.03.2024 - Moldova se bucura astazi de o vreme predominant insorita, cu cerul mai mult senin pe parcursul zilei. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, se remarca o probabilitate foarte scazuta de precipitații, facand din aceasta zi una ideala pentru activitați in aer liber.

Zi innorata cu tendința de ploaie: Meteorologii anunța temperaturi moderate in Moldova

07:15, 21.03.2024 - Astazi, vremea in Moldova se anunța a fi predominant noroasa, cu posibilitați de precipitații. Cea mai semnificativa caracteristica a zilei este tendința de innorare, care va persista pe parcursul intregii zile.

Cer inchis și temperaturi racoroase: Meteorologii anunța o zi uscata și potrivita pentru activitați in aer liber

07:15, 15.02.2024 - Astazi, Moldova se afla sub un cer predominant innorat, cu o tendința scazuta de precipitații. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, vremea se menține stabila, cu o probabilitate redusa de ploaie, ceea ce sugereaza o zi potrivita pentru activitați in aer liber.

Noi exerciții: Pentru ce misiune se pregatesc militarii din Moldova

14:20, 13.02.2024 - Peste 60 de militari moldoveni participa la exercițiul „KFOR 33 Mission Rehearsal Exercise”, care se desfașoara in perioada 26 ianuarie—14 februarie, curent la Centrul de instruire militara din Hohenfels, Germania. Scopul exercițiului este pregatirea contingentelor militare a tarilor participante pentru…

Precipitatii si intensificari ale vantului, pana miercuri dimineata. La munte sunt așteptate ninsori: ANM a emis noi avertizari metorologice

10:35, 13.02.2024 - Potrivit ANM, in intervalul 13 februarie, ora 10.00 – 14 februarie, ora 08.00, temporar vor fi precipitatii indeosebi in nordul, centrul si estul tarii, unde se vor acumula cantitati de apa in general de 15...25 l/mp. Vor fi ploi, ce vor avea si caracter de aversa.”In Carpatii Orientali si trecator…

Meteorologii ne aduc vești bune: O zi insorita și temperaturi agreabile ne așteapta

07:18, 01.02.2024 - Meteorologia in Moldova astazi indica o zi predominant insorita, cu o tendința spre cer senin pe parcursul intregii zile. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, nu se așteapta precipitații, iar cea mai semnificativa caracteristica a prognozei este absența completa a șanselor de ploaie.


Ce parere ai despre aceasta stire?