Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vești BUNE pentru români! Se mai dau trei zile libere

Publicat:

Parlamentarii au adoptat, in prima sesiune a actualei legislaturi, o serie de legi care au si fost promulgate si prin care au declarat o sarbatoare nationala si au instituit alte trei zile nationale, dar si , informeaza B1 Tv.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vești bune pentru romani! Ar putea plati mai puțini bani pentru calatoriile cu trenul pe distanțe mai scurte. Ce au anunțat reprezentanții Ministerului Transporturilor

11:40, 11.04.2024 - Schimbari in bine pentru romani! Cei care merg cu trenul ar putea plati mai puțini bani pentru calatoriile facute pe distanțe mai scurte de 40 de kilometri. Anunțul facut de reprezentanții Ministerului Transporturilor.

Vești bune pentru romani! Guvernul ofera un ajutor financiar de 1.500 euro. Cine poate sa beneficieze

08:50, 02.04.2024 - Vești bune pentru romani! Guvernul a lansat un nou program prin care ofera suma de 1.500 euro. Cei care vor sa beneficieze de acești bani trebuie sa indeplineasca cateva condiții. Iata ce trebuie sa faci daca vrei sa iți intre banii in cont.

A fost introdusa o noua cursa aeriana spre o destinație preferata de romani. Zborul va fi operat de trei ori pe saptamana

13:15, 29.03.2024 - Vești bune pentru romani! A fost introdusa o noua cursa aeriana spre o destinație preferata de romani. Potrivit informațiilor oferite de reprezentanții companiei aeriene, zborul va fi operat de trei ori pe saptamana.

Anunț important pentru romani! O noua majorare de tarife la CFR Calatori

18:25, 27.03.2024 - Vești importante pentru romani! S-a anunțat o noua majorare de tarife la CFR Calatori. Precizarile facute de directorul general Traian Preoteasa cu privire la aceste detalii. De cand intra in vigoare.

Vești proaste pentru romani. Se introduce o noua taxa

13:55, 21.03.2024 - Vești proaste pentru romani odata cu introducerea unei noi taxe ce va avea un impact semnificativ asupra portofelelor lor. Aceasta masura, care va intra in vigoare, aduce cu sine o serie de consecințe financiare.

Vești bune pentru romani! Cum poți cumpara bilete de tren mai ieftine. CFR a anunțat reduceri

12:05, 13.02.2024 - Vești bune pentru romani! CFR Calatori a anunțat reduceri semnificative pentru biletele de tren, oferind oportunitatea de a merge mai ieftin in perioada 15-18 februarie 2024. Iata ce se va intampla la Complexul Expozitional ROMEXPO din Bucuresti.

Vești bune pentru romani! Ar putea crește salariului minim pe economie

10:55, 31.01.2024 - Vești bune pentru mulți romani! S-a anunțat ca ar putea crește salariul minim pe economie. Ce premier de la noi din țara a venit cu aceasta inițiativa. Se cere majorarea cu 400 de lei. Cele mai noi informații.


Ce parere ai despre aceasta stire?