Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anunț important pentru români! O nouă majorare de tarife la CFR Călători

Publicat:

Vești importante pentru romani! S-a anunțat o noua majorare de tarife la CFR Calatori. Precizarile facute de directorul general cu privire la aceste detalii. De cand intra in vigoare.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Se scumpesc biletele de tren! De cand intra in vigoare noua majorare

20:01, 29.03.2024 - Vești proaste pentru cei care calatoresc cu trenul! Incepand de luni, 1 aprilie, biletele de tren se scumpesc pentru toate categoriile de calatori. Anunțul a fost facut de CFR Calatori. Tarifele la care se vor aplica majorari considerabile sunt aplicate pentru suplimentele de pat la vagoanele de dormit…

Anunț important pentru taximetriștii din Romania! Tarife mai mari și noi condiții, dupa ce se schimba legea

22:36, 21.02.2024 - O veste de amploare zguduie industria taximetriei din Romania, in urma propunerii legislative care aduce schimbari substanțiale in regulile de funcționare a acestui sector. Tarife mai mari și noi condiții sunt pe cale sa devina realitate, intr-o mișcare care promite sa redefineasca modul in care șoferii…

Anunț important pentru romani! Vor intra banii pe cardurile sociale. Cate tranșe vor primi beneficiarii

10:11, 20.02.2024 - Vești bune pentru romani! S-a anunțat ca vor intra banii pe cardurile sociale. Iata cate tranșe vor primi beneficiarii in anul 2024. Precizarile facute de Ministerul Muncii. Cele mai noi informații.

Anunț important pentru romani! Noile criterii de acordare a voucherelor pentru alimente 2024

09:01, 19.02.2024 - Vești bune pentru romani! S-a anunțat care sunt noile criterii de acordare a voucherelor pentru alimente 2024. Ce trebuie sa știe cetațenii eligibili pentru a beneficia de cele șase tranșe de bani.

Vești bune pentru romani! Cum poți cumpara bilete de tren mai ieftine. CFR a anunțat reduceri

12:05, 13.02.2024 - Vești bune pentru romani! CFR Calatori a anunțat reduceri semnificative pentru biletele de tren, oferind oportunitatea de a merge mai ieftin in perioada 15-18 februarie 2024. Iata ce se va intampla la Complexul Expozitional ROMEXPO din Bucuresti.

Vesti bune pentru turistii romani! Grecia a introdus o masura care va elimina cozile la intrarile in tara

12:15, 30.01.2024 - Turiștii romani au parte de vești bune! Grecia, una dintre cele mai vizitate țari din Europa in sezonul cald, a decis sa renunte la ghiseele unde se platea taxa fizica si vor introduse sistemele free flow. Noua modficare va taxa soferii in functie de numarul de kilometri parcursi pe autostrada.

Vești bune pentru persoanele cu pensie de handicap! Indemnizație marita. Cați bani vor primi

15:51, 28.01.2024 - Vești bune pentru persoanele cu handicap din Romania! S-a anunțat ca se marește indemnizația. De ce suma vor beneficia romanii. Precizarile facute de premierul Marcel Ciolacu cu privire la bani.


Ce parere ai despre aceasta stire?