Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A fost introdusă o nouă cursă aeriană spre o destinație preferată de români. Zborul va fi operat de trei ori pe săptămână

Publicat:

Vești bune pentru romani! A fost introdusa o noua cursa aeriana spre o destinație preferata de romani. Potrivit informațiilor oferite de reprezentanții companiei aeriene, zborul va fi operat de trei ori pe saptamana.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

David Popovici, medalia de aur la cursa de 400 de metri liber la Campionatele Naționale. „Nu e cursa mea preferata”

21:16, 19.04.2024 - Inotatorul David Popovici continua sa uimeasca, dupa ce a obținut o noua performanța de excepție la Campionatele Naționale de la Otopeni. Tanarul in varsta de 19 ani a cucerit medalia de aur și la proba de 400 de metri liber, consolidandu-și astfel reputația de campion in plina ascensiune.

Noua destinație in Grecia, lansata pentru romani: tarife mici cu tot cu avion FOTO

12:55, 10.04.2024 - In contextul interesului tot mai mare pentru destinații noi, dar aproape de casa, un touroperator a creat un pachet de vacanța cu zbor charter in Lesbos, a treia cea mai mare insula din Grecia.

Adevarul șocant despre o destinație preferata de romani. „Ferentariul e o gluma. Oamenii se injecteaza din mers, pe strada“ VIDEO

06:05, 08.04.2024 - Bordeluri și prostituate la 10 euro la fiecare colț de strada, boschetari și dependenți de droguri care se injecteaza in mers, pe trotuar, la cațiva metri de mașina poliției, cladiri inconjurate cu garduri de sirma ghimpata. Asta a gasit vloggerul Cosmin Avram intr-o zona rau-famata din Atena.

Incident la decolarea de la Bruxelles a unui avion in care se afla Mircea Hava, Mircea Geoana și alți oficiali romani

12:35, 06.04.2024 - Incident la decolarea de la Bruxelles a unui avion in care se afla Mircea Hava, Mircea Geoana și alți oficiali romani Cursa TAROM ROT374 care opera pe ruta Bruxelles – Otopeni joi seara a intrerupt decolarea din motive de siguranta. Echipajul aeronavei a identificat o problema tehnica, a informat operatorul…

Tunisia, o destinație de vacanța preferata de romani! De ce aleg turiștii aceasta țara

16:55, 10.03.2024 - Tunisia este o destinație de vacanța preferata de romani! Daca te-ai gandit sa mergi intr-o țara straina, dar nu ai idee unde, atunci alege aceasta țara speciala. Iata de ce o aleg turiștii, dar și ce a transmis un ghid!

Ponta, terorizat de doi interlopi romani „tatuați ca in inchisorile din America“, in avionul cu care pleca Spania

14:40, 29.02.2024 - Victor Ponta spune ca a fost terorizat in cursa Tarom catre Madrid, de doi interlopi „tatuați ca in inchisorile din America Latina“. Potrivit lui Ponta, atat pasagerii, cat și membrii echipajului au fost agasați de doi indivizi agresivi, care au creat un climat de haos și violența la bordul aeronavei.„Azi…

Vești bune pentru calatorii romani! O companie aeriana lanseaza zboruri speciale pe doua noi rute din țara noastra

21:25, 01.02.2024 - Calatorii romani au parte de vești bune! O companie aeriana lanseaza zboruri speciale pe doua noi rute din țara noastra. Iata despre ce este vorba și cine va beneficia de aceasta situație!


Ce parere ai despre aceasta stire?