Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vești proaste pentru români. Se introduce o nouă taxă

Publicat:

Vești proaste pentru romani odata cu introducerea unei noi taxe ce va avea un impact semnificativ asupra portofelelor lor. Aceasta masura, care va intra in vigoare, aduce cu sine o serie de consecințe financiare.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Filmele celebre care apar pe Netflix in aprilie. Utilizatorii romani se vor bucura de pelicule de mare calitate

16:11, 01.04.2024 - Vești bune pentru iubitorii de filme și seriale. Celebra platforma Netflix pregatește surprize mari pentru aceștia din luna aprilie. Le pune la dispoziție tuturor cele mai noi și interesante pelicule, pe care nimeni nu se aștepta sa le gaseasca aici. Despre ce producții speciale este vorba. Pelicule…

A fost introdusa o noua cursa aeriana spre o destinație preferata de romani. Zborul va fi operat de trei ori pe saptamana

13:15, 29.03.2024 - Vești bune pentru romani! A fost introdusa o noua cursa aeriana spre o destinație preferata de romani. Potrivit informațiilor oferite de reprezentanții companiei aeriene, zborul va fi operat de trei ori pe saptamana.

Vești proaste pentru romani! Dispar mai multe meserii in schimbul altora noi, precum discotecar sau aglomeratorist

12:01, 28.02.2024 - Vești proaste pentru o mulțime de romani! Mai multe meserii vor disparea de pe piața muncii și vor fi inlocuite cu altele noi! Printre viitoarele ocupații se numara discotecat, aglomeratorist sau defectolog. iata ce anunț a facut ministrul Muncii!

Cat de mult a crescut prețul kilogramului de pui de țara, in Romania, in 2024. Vești proaste pentru potențialii clienți

16:41, 27.02.2024 - Prețurile s-au majorat din ce in ce mai mult in Romania, iar acest lucru se observa in cazul tuturor produselor. Nu doar din magazine, ci și in ceea ce le privește pe cele vandute de comercianții locali. Un kilogram de pui de țara costa mai mult decat anul trecut. Iata ce preț platesc romanii in 2024!

Vești proaste! Romanii care nu mai sunt in evidențele CNAS

11:05, 15.02.2024 - Romanii se confrunta cu vești proaste in ceea ce privește accesul la asistența medicala, pe fondul unei situații alarmante in care un numar semnificativ de persoane au fost scoase din evidențele Casei Naționale de Asigurari de Sanatate (CNAS).

Scade valoarea cardurilor sociale! Vești proaste pentru romani

13:05, 07.02.2024 - Incepand cu anul viitor, valoarea cardurilor sociale va fi scazuta la jumatate, iar banii vor fi oferiți doar de doua ori pe an. „Ii anunț pe toți posesorii cardurilor pentru alimente ca acestea vor funcționa si anul viitor, urmand sa fie alimentate cu 250 de lei, la fiecare doua luni”, a menționat…

Cuvinte cheie:

romani vesti proaste

Ce parere ai despre aceasta stire?