Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Unii confundă Timișoara cu garajul propriu

Publicat:

Accesul auto in zonele pietonale din Timișoara este interzis, dar, cu toate acestea, unii dintre șoferi ignora cu buna știința regulile de circulație, sfidand, astfel, nu doar autoritațile locale, ci și pe ceilalți cetațeni. In ultima luna, 27 de conducatori auto au fost surprinși de camerele de supraveghere video trecand prin Piața Libertații, fara sa le pese ca ii pot accidenta pe trecatori. Ei au fost sancționați cu amenzi cuprinse intre 290 și 435 de lei și cu doua puncte de penalizare. Polițiștii locali atrag din nou atenția conducatorilor auto sa respecte legislația deoarece, prin acțiunile…

Citeste articolul mai departe pe renasterea.ro…  

Sursa articol: renasterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

O femeie din Reșița care a fugit de acasa, gasita de polițiștii locali in Piața Libertații din Timișoara

11:50, 29.04.2024 - O femeie din Reșița care a fugit de acasa de doua zile a fost gasita de polițiștii locali in Piața Libertații din Timișoara. Ea a fost data disparuta de sora sa. Polițiștii din Reșița au preluat-o pentru a fi dusa la domiciliu.

Om al strazii, prins cu o bicicleta scumpa, probabil furata, in Piața Libertații din Timișoara

10:20, 29.04.2024 - Polițiștii locali au prins duminica dupa-masa un om al strazii, in Piața Libertații din Timișoara. Acesta avea asupra lui o bicicleta relativ scumpa, posibil sustrasa, despre a carei proveniența nu a putut oferi prea multe detalii.

Descoperire șoc in Timișoara! Un cadavru a fost gasit in raul Bega și dus la IML

21:10, 19.04.2024 - Descoperire macabra in raul Bega din Timișoara. Cadavrul unei femei a fost gasit intr-o stare de putrefacție și a fost dus la IML. Polițiștii au deschis un dosar unde vor incepe cercetarile pentru a se stabili identitatea persoanei.

Barbat, prins cand incerca sa fure un utilaj de la Targul de Pasti din Timisoara

09:10, 08.04.2024 - Politistii locali din Timisoara au prins in weekend un barbat care incerca sa fure un transpalet pe care l-a luat din spatele scenei din Piata Libertatii de la Targul de Pasti. „Polițiștii locali aflați in patrulare in noaptea de vineri spre sambata, in jurul orei 01.00, in zona centrala a municipiului,…

Accident intr-o intersecție din Timișoara. Doua femei au ajuns la spital din cauza unui șofer care a trecut pe roșu

22:30, 06.04.2024 - Accident produs sambata seara, in zona Soarelui din Timișoara. Doua femei au fost ranite și transportate la spital dupa ce in mașina care se aflau a fost lovita de o alta, condusa de un tanar șofer. Polițiștii au deschis acum un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

FOTO. Calatori care fumau in troleibuze, amendați de polițiștii locali din Timișoara

14:40, 04.04.2024 - Pasiunea pentru fumat a unora nu ține cont de locul in care se afla. Deși fumatul este interzis in spațiile publice inchise, acest lucru nu-i impiedica pe calatorii certați cu bunul simț sa aprinda o țigara in mijloacele de transport in comun.

Curier pe bicicleta, lovit in plin de o mașina pe trecerea de pietoni la Timișoara

14:01, 12.03.2024 - Biciclist izbit cu brutalitate de o masina, chiar in timp ce traversa pe o trecere de pietoni, in Timisoara. Impactul a fost filmat de o camera aflata la bordul unei masini, iar pe imagini se vede momentul in care soferul intra cu viteza in barbat, desi la semafor era culoarea rosie. Barbatul, aruncat…

Actrița de la Teatrul German din Timisoara, ranita dupa ce un decor s-a prabusit peste ea in timpul unui spectacol

23:40, 04.02.2024 - Accident grav duminica seara pe scena Teatrului German de Stat din Timișoara. O actrița a fost ranita in timpul unui spectacol, dupa ce o parte din decor a cazut peste ea. Politistii au deschis dosar penal.


Ce parere ai despre aceasta stire?