Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Atac rusesc cu rachetă în Odesa: mai multe persoane ucise după ce o rachetă a lovit o instituţie de învăţământ - VIDEO

Publicat:
Atac rusesc cu rachetă în Odesa: mai multe persoane ucise după ce o rachetă a lovit o instituţie de învăţământ - VIDEO

Un atac rusesc cu racheta, in plina zi, asupra unei institutii de invatamant din portul ucrainean Odesa a ucis luni patru persoane si a ranit 28, au anuntat oficiali locali citati de Reuters, potrivit news.ro.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Presa rusa: O racheta ucraineana a lovit un bloc de locuinte din Belgorod. Cel putin 7 persoane au fost ucise

13:35, 12.05.2024 - Cel putin sapte persoane au fost ucise si 15 ranite dupa ce un bloc de apartamente cu mai multe etaje s-a prabusit partial din cauza unei lovituri cu rachete ucrainene in orasul rus Belgorod, in apropiere de granita cu Ucraina, relateaza Reuters si news.ro , citand presa rusa.

„Un nou atac rusesc cu rachete balistice” a lovit Odesa: 14 raniți, dupa bombardamentul unui depozit poștal ce a provocat un incendiu uriaș

10:56, 02.05.2024 - Un nou atac furibund al rușilor la Odesa soldat cu cel puțin 14 raniți. O racheta balistica a lovit un depozit al unui serviciu de curierat și a provocat un incendiu uriaș. Imaginile difuzate de martori și de pompieri arata distrugeri uriașe. Orașul port la Marea Neagra, vital pentru exporturile ucrainene,…

Rusia susține ca a lovit sediul comandamentului Sud din Odesa al Armatei ucrainene

15:41, 01.05.2024 - Miercuri, Rusia a declarat ca a atacat sediul de comanda al gruparii Sud a armatei ucraineana, aflat in portul Odesa. Aceasta declarație vine dupa ce Kievul a raportat un atac cu rachete care a ucis trei persoane, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.

Un atac rusesc cu rachete a ucis patru persoane in districtul Odesa. Printre morți, o fetița de zece ani

10:11, 11.04.2024 - Un atac al Rusiei cu rachete la primele ore ale serii de miercuri a ucis patru persoane, intre care o fetita de zece ani, si a ranit altele sapte in districtul Odesa din sudul Ucrainei, a declarat guvernatorul regional, potrivit Reuters, citata de Agerpres.

Ucraina: Mai multe persoane ucise, miercuri seara in districtul Odesa, in urma unui atac al Rusiei cu rachete

21:56, 10.04.2024 - Un atac al Rusiei cu rachete la primele ore ale serii de miercuri a ucis patru persoane, intre care o fetita de 10 ani, si a ranit altele sapte in districtul Odesa din sudul Ucrainei, a declarat guvernatorul regional, citat de Reuters.

Un atac cu rachete balistice rusești a lovit Odesa, ucigand 20 de persoane

22:05, 16.03.2024 - Un atac cu rachete balistice rusești a lovit vineri o zona rezidențiala din orașul ucrainean Odesa, port la Marea Neagra, ucigand cel puțin 20 de persoane și ranind peste 70, in cel mai sangeros atac al Moscovei din ultimele saptamani, au declarat oficiali ucraineni, citați de Reuters, potrivit jurnalul.ro.…

Cel putin 14 morti si 46 de raniti la Odesa, intr-un double tap cu rachete

17:10, 15.03.2024 - Cel putin 14 persoane au fost ucise vineri intr-un atac rus cu racheta la Odesa, in sudul Ucrainei, iar primii salvatori care au intervenit au fost loviti de o a doua racheta, un paramedic si un lucrator aflandu-se intre morti, anunta autoritatile ucrainene, relateaza The Associated Press, potrivit…

Doi morți și opt raniți dupa ce o drona a rușilor a lovit o cladire rezidențiala din Odesa

13:00, 02.03.2024 - Doua persoane au fost ucise, opt ranite și șase sunt inca date disparute dupa ce o drona a rușilor s-a prabușit sambata intr-un bloc de apartamente din orașul-port Odesa, din sudul Ucrainei, au declarat autoritațile, transmite Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?