Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bărbat, prins când încerca să fure un utilaj de la Târgul de Paşti din Timişoara

Publicat:
Bărbat, prins când încerca să fure un utilaj de la Târgul de Paşti din Timişoara

Politistii locali din Timisoara au prins in weekend un barbat care incerca sa fure un transpalet pe care l-a luat din spatele scenei din de la Targul de Pasti. „Polițiștii locali aflați in patrulare in noaptea de vineri spre sambata, in jurul orei 01.00, in zona centrala a municipiului, au observat un barbat […] , prins cand incerca sa fure un utilaj de la Targul de Pasti din Timisoara a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol si foto: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

O femeie din Reșița care a fugit de acasa, gasita de polițiștii locali in Piața Libertații din Timișoara

11:50, 29.04.2024 - O femeie din Reșița care a fugit de acasa de doua zile a fost gasita de polițiștii locali in Piața Libertații din Timișoara. Ea a fost data disparuta de sora sa. Polițiștii din Reșița au preluat-o pentru a fi dusa la domiciliu.

Om al strazii, prins cu o bicicleta scumpa, probabil furata, in Piața Libertații din Timișoara

10:20, 29.04.2024 - Polițiștii locali au prins duminica dupa-masa un om al strazii, in Piața Libertații din Timișoara. Acesta avea asupra lui o bicicleta relativ scumpa, posibil sustrasa, despre a carei proveniența nu a putut oferi prea multe detalii.

Ce facem astazi, 14 aprilie 2024, in Timișoara?

04:40, 14.04.2024 - Duminica, 14 martie, puteți merge la un targ de tatuaje, la un spectacol de teatru sau de stand-up comedy, la filme sau la expoziții. Continua Food Truck Festival și Targul de Paști din centru.

Barbat depistat de polițiștii locali dupa ce a sustras un transpalet de la Targul de Paște din Piața Libertații

09:46, 08.04.2024 - Barbat depistat de polițiștii locali dupa ce a sustras un transpalet de la Targul de Paște din Piața Libertații. Polițiștii locali aflați in patrulare in noaptea de vineri spre sambata, in jurul orei 01.00, in zona centrala a municipiului, au observat un barbat care...

FOTO. Calatori care fumau in troleibuze, amendați de polițiștii locali din Timișoara

14:40, 04.04.2024 - Pasiunea pentru fumat a unora nu ține cont de locul in care se afla. Deși fumatul este interzis in spațiile publice inchise, acest lucru nu-i impiedica pe calatorii certați cu bunul simț sa aprinda o țigara in mijloacele de transport in comun.

Ce mai fura romanul?! Barbat prins de polițiștii locali sustragand lalele, cu tot cu bulbi, din Parcul Justiției

10:25, 11.03.2024 - Polițiștii locali, aflați in patrulare in zona centrala a orașului, au fost direcționați de dispeceratul instituției, in seara zilei de sambata, in jurul orei 19.00, catre Parcul Justiției unde s-a semnalat faptul ca o persoana sustrage material dendrofloricol. La fața locului au depistat un barbat…

Un utilaj de incarcare și o autobasculanta, confiscate de polițiști dupa ce au prins un ...

11:05, 26.02.2024 - Polițiștii de la Secția Rurala Galanești au prins un barbat care excava balast din raul Suceava, fara vreo forma de autorizare. Polițiștii au acționat vineri, in urma unui apel la 112 prin care se anunța ca "se fura balast de pe prund", in zona satului Bilca.  Echipajul deplasat in ...


Ce parere ai despre aceasta stire?