Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nikolas Constantin, surpriză emoționantă pentru soția lui: „Te iubesc!”. Anda și-a sărbătorit ziua de naștere / VIDEO

Publicat:

Este o zi frumoasa in familia lui și asta pentru ca el iși sarbatorește soția. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, cantarețul de manele i-a facut Andei o surpriza emoționanta. Iata ce i-a pregatit artistul partenerei lui de viața, dar și ce postare a facut acesta prin intermediul rețelelor de socializare!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Soția lui Sergiu Hanca, zi de naștere atipica. A sarbatorit fara petrecere sau tort. De ce a aratat diferit aniversarea din acest an

21:06, 17.07.2024 - Soția lui Sergiu Hanca iși sarbatorește ziua de naștere astazi. Andreea Hanca a implinit 36 de ani și spune ca și-a dorit sa petreaca diferit in acest an, fara tort și fara o mare reuniune. A avut doar persoanele din familie și prietenii aproape in aceasta zi.

Surpriza de proporții pentru Chef Alexandru Sautner: juratul Chefi la cuțite nu se aștepta la aceasta experiența, in timpul unei calatorii alaturi de soția sa

13:15, 10.07.2024 - Filmarile pentru cel mai apreciat show culinar din Romania, Chefi la cuțite, sunt in plina desfașurare: Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Orlando Zaharia și Chef Ștefan Popescu traiesc din plin emoțiile sezonului 14. Iar dincolo de platoul Chefi la cuțite, iși incarca bateriile pentru…

Mircea Bravo i-a sarbatorit ziua de naștere buncii Lenuța! Surpriza cu care a reușit sa o emoționeze / VIDEO

13:01, 08.06.2024 - Zi importanta pentru Mircea Bravo! Celebrul vlogger i-a sarbatorit ziua bunicii Lenuța, alaturi de care face furori pe Internet. Mircea Bravo i-a pregatit o surpriza impresionanta, cu care a reușit sa o emoșioneze! Iata despre ce este vorba!

Soția lui Florin Salam iși sarbatorește ziua de naștere. Cum a fost surprinsa Roxana Dobre de mama ei. Partenera manelistului a implinit 36 de ani: „Va iubesc” / FOTO

21:05, 03.06.2024 - Zi de sarbatoare in familia lui Florin Salam. Soția lui iși sarbatorește ziua de naștere, caci a implinit 36 de ani. Oamenii dragi nu au uitat de acest moment important și au surprins-o inca de la miezul nopții. Imagini emoționante alaturi de mama ei.

Antonio Anghel de la Mireasa și-a sarbatorit ziua de naștere! Alaturi de cine a petrecut caștigatorul sezonului 7: ”Am pierdut...”

09:20, 03.06.2024 - Zi importanta pentru Antonio Anghel! Caștigatorul sezonului 7 și-a sarbatorit ziua de naștere in urma cu o zi și a petrecut alaturi de familie și de oamenii dragi. A avut loc o premiera in ultimii ani pentru el, despre care a vorbit pe rețelele de socializare.

Star Matinal. Surpriza emoționanta de ziua de naștere a Alexiei Țalavutis! Parinții prezentatoarei au venit in platou: ”Pentru copilul nostru...” / VIDEO

11:20, 27.05.2024 - Alexia Țalavutis a avut parte de o surpriza de proporții de ziua ei de naștere! Parinții ei au venit in platoul emisiunii, pentru a fi alaturi de ea in cea mai speciala zi! Alexia Țalavutis a fost profund emoționata cand i-a vazut. Iata ce dezvaluiri au facut despre copilaria ei!

Yasmine Pascu și-a sarbatorit ziua de naștere! In ce destinație de vis și-a dus Pepe soția: ”Nu e doar...” / FOTO

09:36, 17.05.2024 - Zi speciala in familia lui Pepe! Soția prezentatorului de la Te cunosc de undeva și-a sarbatorit ziua de naștere! Artistul și Yasmine Pascu au plecat intr-o destinație de vis, unde au sarbatorit pe masura! Iata in ce loc special și-a dus Pepe soția!

Victor Pițurca și-a sarbatorit ziua de naștere. Fiul lui, Alexandru, imagine emoționanta alaturi de nepotul lui / FOTO

16:46, 09.05.2024 - Ieri a fost o zi importanta in familia lui Victor Pițurca, asta pentru ca și-a sarbatorit ziua de naștere. A implinit 68 de ani, așa ca, fiul lui, Alexandru, nu a ratat acest moment pentru a face publica o imagine in care apare alaturi de nepotul lui, Noah.


Ce parere ai despre aceasta stire?