Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Marea Neagră ar putea deveni o nouă Mare a Nordului în privința rezervelor de petrol şi gaze. “Dezvoltarea sectorului offshore, oportunitate istorică pentru România”

Publicat:

Marea Neagra ar putea deveni o noua Mare a Nordului in ceea ce priveste rezervele de petrol si gaze, insa, pentru exploatarea lor, cadrul fiscal trebuie sa fie echilibrat, astfel incat sa castige si statul, si societatea, si companiile, releva un studiu realizat de expertii si , la solicitarea de Petrol si Gaze (FPPG). Dezvoltarea sectorului offshore de gaze naturale este o oportunitate istorică pentru ţara noastră, putând aduce beneficii de securitate energetică, economice şi sociale.

"Adoptarea unui cadru echitabil…

Citeste articolul mai departe pe incont.ro…  

Sursa articol: incont.ro


Stiri pe aceeasi tema

FIC: Investitiile si proiectele in domeniul energiei sunt principalele oportunitati pentru Romania

09:35, 17.04.2024 - Atragerea de noi investitii, transformarea digitala si proiectele in domeniul energiei reprezinta principalele oportunitati de care Romania poate beneficia in perioada urmatoare, arata datele FIC.

Marcel Ciolacu, mesaj pentru Asociatia Oraselor din Romania: Dezvoltarea comunitatilor si imbunatatirea vietii oamenilor sunt prioritatile Guvernului

19:56, 15.04.2024 - Conform Guvernului, in mesajul premierului sustinut de seful Cancelariei Prim-Ministrului, Mihai Ghigiu, este subliniat faptul ca reducerea inegalitatii economice si sociale dintre diferitele regiuni ale tarii va conduce la o dezvoltare durabila si echitabila a intregii societati romanesti, iar un factor…

S-a votat o lege importanta pentru energia Romaniei! Putem monta mori de vant in mijlocul marii

13:36, 09.04.2024 - Camera Deputaților, in calitate de camera decizionala, a adoptat astazi, in plen, unul dintre cele mai importante proiecte de lege in domeniul energiei din ultimii ani. Camera Deputaților a adoptat astazi, in calitate de camera decizionala, Legea privind energia eoliana offshore , un proiect de lege…

Legea privind energia eoliana offshore, proiect de lege initiat de catre Ministerul Energiei

13:20, 09.04.2024 - Camera Deputatilor, in calitate de camera decizionala, a adoptat astazi, in plen, unul dintre cele mai importante proiecte de lege in domeniul energiei din ultimii ani Legea privind energia eoliana offshore, proiect de lege initiat de catre Ministerul Energiei. Prin proiectul de lege votat astazi, Romania…

Romania acorda 2,25 miliarde lei pentru investiții majore in industriile tradiționale

17:50, 28.03.2024 - Guvernul Romaniei a luat o decizie cruciala pentru susținerea industriei naționale prin alocarea unei finanțari substanțiale in valoare de 2,25 miliarde lei destinate investițiilor majore in sectoarele cu tradiție ale economiei romanești. Aceasta schema de ajutor de stat propusa și aprobata de Ministerul…

Gheorghe Falca: Romania și Bulgaria trebuie sa aiba drepturi depline in Spațiului Schengen!

21:20, 19.03.2024 - Europarlamentarul PNL/PPE, a subliniat printr-o luare de poziție publica faptul ca Romania și Bulgaria trebuie sa aiba drepturi depline in Spațiul Schengen. „Alaturi de colegii mei din comisia pentru petiții solicitam, din nou, aderarea completa a Romaniei și Bulgariei la Spațiul Schengen, impreuna…

Libraria online Libris a incheiat 2023 cu o cifra de afaceri de 80 milioane lei, in crestere cu 20% fata de 2022. Cartile pentru copii si cele de beletristica domina vanzarile

14:56, 15.02.2024 - ”Libris, librarie online pe piata din Romania, a incheiat 2023 cu o cifra de afaceri de 80 milioane lei, in crestere cu 20% fata de 2022. Dinamica pozitiva a fost sustinuta si de cresterea interesului cititorilor pentru cartile in limba engleza (+30%), unde Libris a diversificat oferta ajungand la peste…

Romania nu intra in top 10 cele mai mari piete pentru proiectele de energie solara. Unii cu investitiile, altii cu hartiile

08:45, 14.02.2024 - Unii cu investitiile, altii cu hartiile: cum au ajuns Grecia si Ungaria in top zece tari la nivelul UE privind capacitatea proiectelor solare montate anul trecut, iar Romania ramane in afara clasamentului, dar cu potential, explica Ziarul Financiar.


Ce parere ai despre aceasta stire?