Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

După anunţarea divorţului, ies la iveală detalii neştiute din trecutul soţului Oanei Roman! Asta făcea Marius Elisei pe la spatele soţiei sale

Publicat:

Ies la iveala noi dezvaluiri dupa ce si au dat semne ca vor divorta. Cei doi nu au clarificat însa ce vor face, însa persoane care au intrat în contact cu ei scot la ivala noi secrete. Uite ce facea Mariu pe la spatele !

O fosta concurenta de la "Mireasa pentru fiul meu" a dezvaluit cum s-a gagat în seama cu ea. Denisa a acordat un interviu în exclusivitate pentru

"Eu pe Marius îl aveam de mult timp la prieteni, însa nu am vorbit niciodata. Dupa iesirea de la…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Oana Roman susține ca Marius Elisei a șantajat-o dupa divorț. Ce i-ar fi facut fostul soț: „Mi-a furat telefonul intr-o seara”

11:36, 13.06.2024 - Oana Roman face noi acuze la adresa lui Marius Elisei, barbatul de care a divorțat in 2021, dar de care s-a desparțit oficial in luna septembrie a anului trecut. Vedeta susține ca acesta ar fi șantajat-o, deși erau separați din punct de vedere legal. In urma cu trei ani de zile, Oana Roman și Marius…

Detalii neștiute din relația Elenei Gheorghe cu fratele ei, Costin Gheorghe! "Ne aliam impotriva lui" / VIDEO

22:55, 13.05.2024 - Elena Gheorghe, detalii neștiute despre relația cu fratele ei, Costin Gheorghe. Artista vorbește și despre alianța pe care o facea cu sora ei, Ana Parvulescu, impotriva mezinului familiei. Ce "probleme" le facea acesta.

Insula Iubirii, sezonul 7. Ce detalii neștiute a scos la iveala Bianca Giurca despre desparțirea de Marius Moise: „Am fost...”

16:55, 09.05.2024 - Bianca Giurca, fosta concurenta de la Insula Iubirii sezonul 7, a scos la iveala detalii neștiute despre perioada in care s-a desparțit de Marius Moise. Se pare ca tanara a trecut prin momente cumplite dupa separarea de fostul iubit.

Mireasa, sezonul 9. Valentin i-a povestit Elenei despre o fosta relație. Ce detalii a scos la iveala tanarul

13:30, 05.05.2024 - Valentin a facut confesiuni neașteptate in fața Elenei despre viața amoroasa din trecut. Concurentul din sezonul 9 Mireasa a oferit detalii neștiute despre o fosta relație, iar tanara l-a ascultat cu mare atenție.

Maria Roman de la Mireasa, detalii despre dispariția soțului ei! Tanara e stare de șoc, dupa ce a pierdut orice legatura cu barbatul: ”Am anunțat Poliția”

10:20, 18.04.2024 - Maria Roman, fosta concurenta de la Mireasa, sezonul 3, e in stare de șoc. De mai bine de 24 de ore ea nu mai știe absolut nimic de soțul ei. Barbatul fusese in Franța și se intorcea spre Romania, iar la un moment dat tanara a pierdut orice legatura cu el. Avem declarațiile exclusive ale fostei concurente…

Cat de greu ii este Oanei Roman sa scape de numele Elisei de pe Instagram. A reușit mai repede decat credea sa iși schimbe actele: „Nu știu ce sa mai fac”

17:01, 10.04.2024 - Au trecut aproape trei ani de cand Oana Roman și Marius Elisei au divorțat, dar vedeta are probleme in continuare in a renunța la numele fostului soț pe Instagram. De curand, a povestit prin ce trece de cand a inceput sa faca demersurile pentru ca numele de Elisei sa dispara de pe rețeaua de socializare.

Mireasa. Detalii neștiute despre trecutul Cristinei. Unde a lucrat concurenta: „Poate par intr-un fel...” / VIDEO

23:35, 03.04.2024 - Cristina a dezvaluit detalii neștiute despre trecutul ei. Iata unde a lucrat concurenta. Ce i-a spus lui Alexandru in ediția de astazi, ținand cont ca sunt la inceput și vor sa afle detalii unul de despre celalalt. Ce a marturisit tanara, la Mireasa!

Star Matinal. Selly a investit un milion de euro in noul film! Celebrul vlogger, detalii neștiute despre producție: „Cel mai de succes...” / VIDEO

11:20, 28.03.2024 - Selly a dezvaluit ca a investit un milion de euro in film! Celebrul vlogger a oferit detalii neștiute despre producție. Iata ce a marturisit, in exclusivitate pentru Antena Stars! Tanarul este mandru de realizare.


Ce parere ai despre aceasta stire?