Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doliu în lumea sportului! Un legendar culturist s-a stins din viață la vârsta de 56 de ani. A câștigat titlul de Mr. Universe în 1996

Publicat:

Este doliu in lumea sportului internațional! Legendarul culturist britanic , cel care in anul 1996 a caștigat titlul de Mr. Universe, s-a stins din viața la varsta de 57 de ani. Confirmarea veștii ca sportivul a trecut in neființa a fost facuta de prietenul acestuia, .

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea sportului! Detinatorul recordului mondial la maraton s-a stins din viața la varsta de 24 de ani. A murit intr-un accident rutier impreuna cu antrenorul sau

07:21, 12.02.2024 - Lumea sportului internațional e in doliu! S-a stins din viața, la varsta de 24 de ani, detinatorul recordului mondial la maraton. Potrivit primelor informații, acesta a murit intr-un accident rutier impreuna cu antrenorul sau.

Doliu in lumea muzicii populare. O cunoscuta interpreta s-a stins din viața la varsta de 50 de ani / FOTO

14:35, 04.02.2024 - Lumea muzicii populare e in doliu! O cunoscuta interpreta s-a stins din viața la varsta de 50 de ani. Este vorba despre solista Ansamblului „Doina Oltului”, Victorita Cica. Tristul anunț al trecerii acesteia in neființa a fost facut chiar de soțul ei, pe rețelele de socializare.

Doliu in lumea filmului! O actrița iubita, figura marcanta a cinematografiei, s-a stins din viața la varsta de 90 de ani

10:05, 30.01.2024 - Lumea filmului internațional, in doliu! Sandra Milo, o figura marcanta a cinematografiei italiene, s-a stins din viața la varsta de 90 de ani. Potrivit informațiilor din presa italiana, actrița a murit in somn, la reședința sa din Roma.

Lumea artistica din Romania, in doliu! S-a stins din viața, la varsta de 75 de ani, unul dintre cei mai apreciați maeștri ai ultimului secol

19:20, 21.01.2024 - Doliu in lumea artistica! Unul dintre cei mai apreciați sculptori romani s-a stins din viața la varsta de 75 de ani. Este vorba despre Vlad Ciobanu. Tristul anunț al trecerii acestuia in neființa a fost facut de Uniunea Artistilor Plastici (UAP) din Romania.

Doliu in lumea sportului! Un fost campion mondial s-a stins din viața la varsta de 29 de ani

10:25, 19.01.2024 - Este doliu in lumea sportului internațional! Un fost campion mondial s-a stins din viața la varsta de 29 de ani. Potrivit informațiilor din presa internaționala, atletul se confrunta de cațiva ani cu o boala despre care nu a dorit sa vorbeasca și renunțase sa participe in competiții din anul 2020.

Doliu in lumea Bisericii Ortodoxe din Romania! Un preot s-a stins din viața la varsta de 31 de ani. Doi copii au ramas fara tata / FOTO

13:00, 16.01.2024 - Biserica Ortodoxa Romana, in doliu! Un preot in varsta de doar 31 de ani și-a pierdut viața intr-un accident cumplit, pe DJ 100L in Prahova, la Magurele. Tragicul eveniment a avut loc seara trecuta, pe data de 15 ianuarie. Doi copii au ramas fara tata.

Doliu in lumea filmului! Un actor extrem de iubit s-a stins din viața la varsta de 75 de ani

20:05, 30.12.2023 - Lumea filmului internațional e in doliu! Un actor extrem de iubit, apreciat de o mulțime de persoane, s-a stins din viața la varsta de 75 de ani. Tristul anunț al trecerii acestuia in neființa a fost facut de familia sa.

Doliu in lumea fotbalului! Un jucator s-a stins din viața la varsta de 25 de ani 

20:21, 29.11.2023 - Fostul internațional de tineret german Agyemang Diawusie s-a stins din viața la varsta de 25 de ani. Atacantul nascut in Berlin a jucat pentru echipa germana din liga a treia, Jahn Regensburg. Tristul anunț al trecerii acestuia in neființa a fost facut chiar de reprezentanții echipei la care activa.


Ce parere ai despre aceasta stire?